Barbara Erenstein (psycholoog), Sabrina Theijn (kinderpsycholoog), Steffanie Caspers (dietist), Tim van Dun (podoloog) en Jojan Froeling (huisarts).
Barbara Erenstein (psycholoog), Sabrina Theijn (kinderpsycholoog), Steffanie Caspers (dietist), Tim van Dun (podoloog) en Jojan Froeling (huisarts). Foto: Willem Krol

Podotherapeut Tim van Dun zit namens Voetencentrum Wender in de Waagdam en geeft preventieve adviezen en behandelt klachten die voortkomen uit een afwijkende stand van de voeten en/of een afwijkend looppatroon.

Prikdienst

Voor bloedonderzoek en het inleveren van lichaamsmaterialen (ook kweken) kunnen patiënten dagelijks van 8.00 tot 10.00 uur terecht op Waagdam 2. Zij kunnen vanuit het consult bij de huisarts direct bloed laten afnemen in de praktijk. Atalmedial is hét laboratorium van het Alrijne Ziekenhuis Leiden/Leiderdorp waardoor de uitslagen zowel bij de huisarts als bij de specialist in het ziekenhuis bekend zijn. Hierdoor wordt onnodige (dubbele) diagnostiek voorkomen en is het ook kostenbesparend.

Het Sociaal Team

Het sociaal team is een pilot die zich richt op volwassenen en ouderen in Warmond. Inwoners kunnen bij het Sociaal team terecht voor vragen over welzijn, zorg of financiën. Bijvoorbeeld voor een luisterend oor, als men niet weet waar men terecht kan met een vraag, als er problemen zijn met een organisatie, bij verlies of rouw of andere vragen.

In het Sociaal Team werken medewerkers van MEE, Kwadraad, Intergemeentelijke Sociale Dienst (ISD) Bollenstreek Welzijn Teylingen en wijkverpleegkundigen van ActiVite, Buurtzorg en Marente samen om de inwoners te ondersteunen. Men kan het Sociaal Team bellen: 14 0252 of mailen: Binnenkort start het Sociaal Team ook met een spreekuur. Ook in Voorhout gaat het Sociaal Team van start.

Meer informatie is te vinden opwww.huisartsenpraktijkwarmond.nl. | Foto: Willem Krol