Ook het komend jaar brengt weer mooie theatervoorstellingen in het Trefpunt. | Foto: PR
Ook het komend jaar brengt weer mooie theatervoorstellingen in het Trefpunt. | Foto: PR Foto: PR

Ook het komend theaterseizoen biedt weer voor ieder wat wils

n Vroegboekkorting bij theater het Trefpunt Warmond

theater n Tot en met 26 juni kunnen bezoekers van theater Het Trefpunt kaarten bestellen met korting. Een aantal voorstellingen is bijna uitverkocht dus wees er snel bij.

Het theater biedt ook dit jaar weer voor elk wat wils; cabaret, toneel, kindervoorstellingen en muziek. Beroemde namen zoals Sjaak Bral, Javier Guzman, Mylou Frencken en Vrijdag & Santifort passeren de revue. Bij theater Het Trefpunt kunt u gratis parkeren en is een gratis pauzedrankje inbegrepen! Boeken kunt u via theaterhettrefpunt.nl.

Kaartje verdienen

Als u nu boekt, maakt u ook kans op een toegangskaartje voor de voorstelling van Jochem Meyer , die voor eind 2016 nog geprogrammeerd wordt. Jochem Meyer speelt één van zijn zijn try-outs in het Trefpunt en kaartjes hiervoor gaan in eerste instantie naar onze vrienden en vaste bezoekers.

Vrijwilligers

Theater Het Trefpunt. Een knusse en makkelijk te bereiken plek voor een cultureel avondje uit dat niet meer weg te denken valt uit het Warmondse straatbeeld. Ooit opgezet door de gemeente werd het theater enkele jaren geleden overgedragen aan enthousiaste vrijwilligers. Vandaag de dag biedt het voorstellingen voor jong en oud, van kindertheater tot cabaret en toneel tot swingende middagen en avonden vol muziek. Bijzonder dit seizoen zijn de kindervoorstellingen en de Muziek Theater. De kindervoorstellingen zijn een feest voor de kleintjes met gratis schminken en een gratis limonade! Een oude bekende is Ton Meijer met de voorstelling Aadje Piraatje viert hij het Sinterklaasfeest en is te zien op woensdag 23 november 2016, Het bijzondere Theater Terra brengt de voorstelling: De Kleine Kikkershow speelt op woensdag 8 februari 2017 en Joes Bonen met de voorstelling: Ik zou wel een kindje lusten is te zien op woensdag 1 maart 2017.

        

Nieuw: Muziek Theater

Marcel de Groot - Het zal eens tijd worden. zaterdag 28 januari 2017, aanvang 20.30 uur. De zanger en gitarist Marcel de Groot in een eigen programma waarin hij zijn gloednieuwe album laat horen.

The Beatles Revival - The Beatles Story op zaterdag 25 maart 2017. Het is alsof de tijd heeft stilgestaan. In beeld en bovenal muziek. Het geluid van de hysterische live-concerten en het authentieke vinyl herleven.

Pure 99 - The Seventies Unplugged op zaterdag 8 april 2017

De muzikale zoektocht naar de mooiste akoestische popmuziek uit de 70's leidt tot een avond vol legendarische songs van grootheden als Bob Dylan, Simon & Garfunkel en Cat Stevens.

Voor actuele informatie en speellijsten, kunt u terecht op theaterhettrefpunt.nl. Theater Het Trefpunt, Herenweg 80, 2361 ET Warmond. Volg ons op twitter:@TheaterTrefpunten facebook HetTrefpuntWarmond.