Zondag 26 juni is er een fantastische roofvogelshow in het park. | Foto: Wikipedia/Adrian Pingstone
Zondag 26 juni is er een fantastische roofvogelshow in het park. | Foto: Wikipedia/Adrian Pingstone Foto: Wikipedia

De Kaagweek komt er weer aan!

n Gouwe ouwe, maar ook nieuwe activiteiten

WARMOND n Het is weer bijna tijd voor de Warmonder Kaagweek! Van donderdag 23 juni tot en met zondag 26 juni wordt er weer volop feest gevierd in Warmond tijdens de Kaagweek. Het programma staat vol met oude en nieuwe onderdelen die u niet wilt missen.

We hebben dit jaar een vol programma met allerlei onderdelen voor jong en oud. Daarnaast hebben we speciale optredens gepland van o.a. de Veronica Drive In show, op donderdagavond en op zaterdag Out of Control. Buiten de hernieuwde kermis op de Baan vinden de meeste activiteiten plaats in en rondom park Groot Leerust. Met uiteraard gouwe ouwe als Tobbetje steken, de Chris Krasfietstocht, Zwingo en Sterrenslag. Maar ook een aantal programmaonderdelen die we graag nog even willen toelichten:

Warmondse Proeverij

Vorig jaar was het een groot succes in het park, een echte Warmondse Proeverij met Warmondse ondernemers die hun producten lieten proeven. Ook dit jaar zal er weer een Proeverij zijn op zaterdag 25 juni om 15.00 uur in het park. Komt u ook gezellig?

Minizeskamp en eieren gooien

Voor de jeugd zijn er weer volop activiteiten in het park. We beginnen op vrijdagmiddag met eieren gooien. Op zaterdag kun je een dansworkshop volgen in het park gegeven door Elita Dance Center, gevolgd door de minizeskamp. Je kunt je opgeven met je eigen team, bestaande uit vier kinderen van 6 t/m 12 jaar. Inschrijven kan op de dag zelf in het park en deelname is gratis. Mocht je niet mee doen aan de minizeskamp, kom dan toch naar het park en knutsel gezellig mee! 's Avonds is er voor de jeugd een minidisco.

Roofvogelshow en bosloop

Op zondagmiddag hebben we een roofvogelshow in het park. Je kunt dichtbij de roofvogels komen en ze misschien wel even aaien, maar je kunt ook genieten van de show waarbij de vogels hun kunsten laten zien. Dit jaar zal onze traditionele hardloopwedstrijd op zaterdagochtend worden gehouden. Albert Heijn Warmond de sponsor van deze loop. Inschrijven kan op de dag zelf vanaf 09.00 uur in de Beatrixlaan (tevens start/finish). Inschrijven kan ook door een mail te sturen naar kaagweekbosloop@gmail.com.

Kaagweekteam

Dit jaar gaan we strijden om de eeuwige Kaagweekroem. Dat doen we door met zoveel mogelijk Kaagweekteams bestaande uit 6 personen, waarvan 2 dames en 1 kind aan een aantal onderdelen in het programma mee te doen en zoveel mogelijk punten te halen. De sportievelingen uit het team kunnen meedoen met Sterrenslag, tobbetje steken of de Kaagweek Bosloop, de denkers uit het team aan klaverjassen en de jeugd aan eieren gooien en de minizeskamp. Wie van de teams zal de Kaagweekroem halen?

De Warmonder Kaagweek wordt georganiseerd door de Vereniging tot Viering van Warmonds Feesten (VWF). Een uitgebreide beschrijving van het complete programma is te vinden in het programmaboekje van de Kaagweek of op www.vwf-warmond.nl.