Afbeelding
Foto: pr.

Cheques voor OV en orgel

Voorhout n De Stichting Luchtkussen Festival (LKF) heeft vrijdagavond twee cheques uitgereikt. In de pauze van het Singer-songwriter evenement werden de Oranje Vereniging Voorhout en de orgelcommissie van het Lohman orgel uit de Protestantse Kerk in Warmond verblijd met mooie bedragen. Voor de OV was er in hun jubileumjaar een cheque van 5.000 euro. De orgelcommissie ontving 1.000 euro als bijdrage voor een nieuw pedaal. Op de foto krijgt hoofdoganist Roelof Assies de cheque overhandigd.

De LKF heeft het geld opgehaald tijdens het Springkussen Festival dat begin juni werd georganiseerd aan de Herenweg. LKF is onderdeel van de Rotaryclub Voorhout.


Natuur dialoog

Warmond n Het landgoed Huys te warmond is het decor voor de natuurdialoogwandeling op vrijdag 8 juli. Van 10.00 tot 12.15 uur gaan de wandelaars kijken naar de prachtige natuur, maar ook voelen, ruiken, luisteren. De natuurwandeling wordt begeleid door Anja van der Zwan (dierentolk) en Hilde Koudijs-Meijer (kruidenvakvouw). Voor inschrijving, route, data en meer informatie zie www.natuurdialoog.nl.


Saskia Noort signeert

Sassenheim n Saskia Noort komt op vrijdag 8 juli tussen 14.00 en 15.00 uur haar nieuwste thriller 'Huidpijn' signeren bij boekhandel Wagner in Sassenheim. Het boek vertelt het verhaal van Anne, Nederlands populairste televisiepresentatrice en journaliste, die alles op alles zetten om - na haar grote liefde- niet ook nog door haar vrienden, familie en eigen verstand in de steek gelaten te worden. De toegang is gratis.


Vakantieweek met de KBO

Teylingen n KBO Sassenheim en KBO Warmond hebben gezamenlijk een geheel verzorgde vakantieweek van 13 tot en met 20 augustus georganiseerd. De reis gaat naar Hotel 'Het Landhuis', een familiehotel, gelegen aan de rand van Oldenzaal. Om gezondheidsredenen hebben enkele echtparen moeten afzeggen. Hierdoor zijn enkele tweepersoonskamers vrij gekomen. Voor aanmelding, neem contact op via kbosassenheim.secretariaat@gmail.com of bel 0252 224126.