De scooter ligt op de oprit van de A44 na de aanrijding bij de Verlengde Vinkenweg. | Foto: Toon van der Poel
De scooter ligt op de oprit van de A44 na de aanrijding bij de Verlengde Vinkenweg. | Foto: Toon van der Poel Foto: Toon van der Poel

Bromfietser gewond door aanrijding op Vinkenweg

Sassenheim n Bij een verkeersongeval op zondagavond op de Verlengde Vinkenweg in Sassenheim is de bestuurder van een bromfiets gewond geraakt.

Iets na 23.00 uur botste de personenauto en bromfiets op elkaar bij de Verlengde Vinkenweg, ter hoogte van de oprit van de A44. De bromfiets kwam vanaf de Vinkenweg en reed naar de Verlengde Vinkenweg, richting Sassenheim. De auto kwam juist vanuit die richting en reed vanaf de Verlengde Vinkenweg naar de oprit van de A44. Daar moet de auto de weg oversteken om op de snelweg te komen. Op die plek vond de frontale aanrijding plaats.

Getuigen gezicht

De politie is op zoek naar getuigen die iets gezien hebben. Zo vragen ze of rond het tijdstip van het ongeval (tussen 23.08 en 23.09 uur) een persoon of personen gezien zijn die zich verdacht ophielden of die zich vreemd gedroegen in de omgeving Vinkenweg? En ook willen ze weten of er rond het tijdstip verdachte voertuigen (auto's, bromfietsen) gezien in de straat of in de omgeving? Getuigen kunnen zich melden bij de politie via 0900-8844 of door te bellen met Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.