Meester Jeroen en zijn bruid Jeanine gaan samen met hun zoontjes op een wel heel bijzondere trouwfoto met groep 7. | Foto: pr.
Meester Jeroen en zijn bruid Jeanine gaan samen met hun zoontjes op een wel heel bijzondere trouwfoto met groep 7. | Foto: pr. Foto: pr.

Feest voor groep 7: Meester stapt in het huwelijksbootje

Voorhout n Een mooie oldtimer, een prachtige bruid en een openingsdans: meester Jeroen van OBS de Achtbaan beleefde samen met groep 7 zijn bruiloft opnieuw.

Meester Jeroen kwam vorige week met zijn kersverse bruid Jeanine Salman en hun twee kinderen een bezoek brengen aan de locatie Cluster van OBS de Achtbaan. Het weekend ervoor had het koppel elkaar het jawoord gegeven in Noordwijk.

Erehaag

Om de kinderen van groep 7 ook te betrekken bij deze bijzondere gelegenheid, kwam meester Jeroen met zijn gezin dan ook op maandagmiddag aan in een prachtige blauwe trouwauto met chauffeur. Na aankomst stond een hele lange rij klaar van alle leerlingen die een erehaag vormden. Het kersverse paar en hun twee zoontjes Thijs en Jesse kropen er vervolgens onderdoor.

Proosten

Eenmaal op school was er in groep 7, de groep van meester Jeroen, een leuk tweede 'trouwprogramma'. Er werden ringen door de klas aangeboden en er werd geproost met limonade en spa rood.

En natuurlijk hadden de leerlingen ook een cadeau voor het kersverse bruidspaar. De leerlingen hadden op een zelfgemaakt schilderij allemaal wensen opgeschreven.

Openingsdans

Meester Jeroen opende op zijn bruiloft met een spectaculaire openingsdans en deze dans deed hij in de klas nogmaals dunnetjes over met zijn bruid. Aan het eind van de middag werd er nog een spel gespeeld en Jesse en Thijs hadden het zichtbaar naar hun zin tijdens deze middag op school. Ook was er nog tijd voor een groepsfoto met natuurlijk Meester Jeroen en zijn bruid Jeanine Salman als stralend middelpunt!

'Meester Jeroen en zijn bruid Jeanine stralend middelpunt'