Er kan worden ingeschreven voor diverse (dubbel- en mix-)onderdelen in de speelsterktes 5 t/m 8. | Foto: pr.
Er kan worden ingeschreven voor diverse (dubbel- en mix-)onderdelen in de speelsterktes 5 t/m 8. | Foto: pr. Foto: pr.

Jubileum: 25ste editie van Warmond Open

Warmond n Bij TV Overbos in Warmond wordt van 30 juli tot en met 7 augustus weer het jaarlijkse open tennistoernooi het 'Warmond Open' gehouden.

Een bijzondere editie omdat het toernooi voor de 25ste keer wordt georganiseerd. Met nog even te gaan draait de organisatie, onder leiding van Wil Danes en Cees Waasdorp, op volle toeren.

Er kan worden ingeschreven voor diverse (dubbel- en mix-)onderdelen in de speelsterktes 5 t/m 8. Voor de onderdelen in de leeftijdscategorie 50+ worden de wedstrijden overdag gespeeld in de periode 1 t/m 5 augustus, de overige onderdelen spelen de wedstrijden in de avonduren. Inschrijven voor het toernooi kan nog tot 21 juli via www.toernooi.nl.

Op vrijdagavond 5 augustus zal er ook, om 25 jaar Warmond Open passend te vieren, een demonstratiewedstrijd tussen gerenommeerde topspelers gespeeld worden.


Volle maan

Warmond n Een avondwandeling door Park Groot Leerust kan zo nu en dan een prachtig plaatje opleveren. "De volle maan schijnt op de theekoepel in Warmond, een prachtig moment!", schrijft lezeres Janette Danel, die de foto instuurde.

Ziet u ook iets bijzonders in Teylingen en heeft u er een foto van gemaakt? De redactie is geïnteresseerd in mooie foto's uit onze gemeente. Insturen kan naar redactie@deteylinger.nl.

Afbeelding