Vetkuiven en rock 'n roll bij de opening van het nieuwe seizoen in 't Onderdak. | Foto: pr.
Vetkuiven en rock 'n roll bij de opening van het nieuwe seizoen in 't Onderdak. | Foto: pr. Foto: pr.

Spectaculaire opening van het theaterseizoen

Sassenheim n Met een gezellige rock 'n roll-avond is zaterdag het theaterseizoen in Theater 't Onderdak in Sassenheim officieel geopend. Big Caz & the Bobs traden op met hun programma 'Vetkuif'. Met enthousiasme, een grote vetkuif en bijpassende kleding speelden zij allerlei bekende rock 'n roll nummers. Ook kreeg het publiek nog een lesje geschiedenis in het ontstaan van de rock 'n roll en de oorsprong van deze swingende nummers. Voor het publiek een feest van herkenning. Nummers van onder andere Elvis Presley, Chuck Berry, Fats Domino, Buddy Holly, Chubby Checker en de Every Brothers passeerden de revue. Op vrijdag 7 oktober treedt de Wereldbänd op met 'Släpstick', wat ook een ware ervaring zal worden. Kijk voor meer informatie onze nieuwe website www.hetonderdak.nl.


'Dag van de Ouderen voor alle senioren'

Teylingen n Jaarlijks organiseren de drie KBO-afdelingen in de gemeente Teylingen, in samenwerking met Welzijn Teylingen de 'Dag van de Ouderen', waarbij alle senioren woonachtig in de gemeente Teylingen welkom zijn. Op woensdag 5 oktober is de eerstvolgende editie.

Het wordt dit jaar een geheel verzorgd middagprogramma in Hotel Van der Valk in Sassenheim, dat begint om 13.30 uur. De gasten worden ontvangen met koffie/thee en een petit four. Om 15.00 uur volgt er een optreden van cabaretière Jacquelien de Savornin Lohman met haar voorstelling 'Jacquelien-op-maat'; deze dame is de oudste cabaretière van Nederland. Na vier cabaretprogramma's gooit de hoogbegaafde freule in 2016 het roer om. Voortaan levert zij cabaret-op-maat: haar altijd originele voetnoten bij de actualiteit in combinatie met een keuze uit haar vele liedjes. Het optreden eindigt om 17.00 uur

De kosten voor deelname aan 'Dag van de Ouderen' bedragen 10 euro. Dat is inclusief consumpties en vervoer. Voor vervoer van en naar Hotel van der Valk zijn bussen geregeld. Opstapplaatsen bevinden zich in Voorhout (Kerkplein), in Warmond (Trefpunt) en in Sassenheim (Jan van Brabantweg, 't Onderdak, bushalte Bernardus).

Aanmelden kan door een envelop met 10 euro en vermelding van naam en adres in de brievenbus te gooien bij Netty Havenaar, Kagerdreef 186 in Sassenheim, of bij Hans Boere, Julianalaan 27 in Voorhout of bij Cor van Winsen, Irenestraat 17 in Warmond of Tiny Wolvers, Herenweg 13 in Warmond.