Eric-jan en Lia den Boer zijn trots op hun nieuwe winkel. | Foto: pr.
Eric-jan en Lia den Boer zijn trots op hun nieuwe winkel. | Foto: pr. Foto: pr.

Kaasdroom komt uit met Alexanderhoeve

Sassenheim n Een eigen kaasspeciaalzaak was al jaren de droom van Eric-jan en Lia den Boer. Sinds kort kunnen ze vol trots zeggen dat die droom ook is uitgekomen. Na jarenlang ergens anders ervaring op te hebben gedaan, zijn ze sinds kort de eigenaren van Alexanderhoeve Kaas en Noten.

Aan de Hoofdstraat 241 in Sassenheim ruikt het heerlijk naar de speciale kazen en olijven. En ook naar de tapenades die Lia zelf maakt. Eric-jan vertelt klanten graag meer over zijn passie; oude tot zeer oude brokkelkazen van koe- of geitenmelk. De winkel is een van de franchise-vestigingen van de in Woerden gevestigde Alexanderhoeve. De kazen zijn afkomstig van fabrieken en boerderijen uit heel Nederland.

De kaasspecialisten Den Boer krijgen regelmatig enthousiaste reacties over hun assortiment. Het is een start die ze zich hadden gewenst: "Wij zijn erg blij en dankbaar dat we in zo'n korte tijd al een grote groep vaste klanten hebben." Er wordt dan ook een bescheiden feestje gevierd op vrijdag 14 en zaterdag 15 oktober, waarbij van alles uit het assortiment te proeven is. Klanten die meer dan tien euro besteden, krijgen een big shopper cadeau.