Werk van Allart Lakke in Het Oude Raadhuis. | Foto: pr.
Werk van Allart Lakke in Het Oude Raadhuis. | Foto: pr. Foto: pr.

Kunstexplosie in Het Oude Raadhuis

Warmond n Een groep van 23 kunstenaars exposeert vanaf woensdag 12 oktober tot en met zondag 13 november in Het Oude Raadhuis van Warmond. De opening van de tentoonstelling is op zondag 16 oktober om 16.00 uur.

Alle 23 kunstenaars werken vanuit het creatief centrum Haagweg 4 in Leiden. Het gebouw beschikt over 55 ateliers waar beeldend kunstenaars vanuit verschillende disciplines werken. De kunstenaars die exposeren in Het Oude Raadhuis zijn Maria Smits, Inge Reisberman, Marjan Waanders, Mary Geradts, Marije Mommers, Allart Lakke, Bunny Soeters, Eva Schreuder, Sylvia ten Kley, Resie van der Ploeg, Johan Scherft, Bernadette Drenth, Fleur van den Berg, Maurice Braspenning, Marjolein van Haasteren, Fenny van der Wal, Eva de Visser, Joke Elzinga, Matilde Zijp, Annemarie van der Vlist, Lisa van der Heijden en Remko Koopman.

Deze expositie maakt deel uit van de Kunstweek Warmond, van 5 tot en met 13 november. De galerie is open op woensdag, donderdag en vrijdag van 15.00 tot 17.00 uur, op zaterdag van 11.00 tot 17.00 uur en op zondag van 13.00 tot 17.00 uur. Kijk ook op www.kunstweekwarmond.nl.