Op de foto in het piratenschip op het pirateneiland. | Foto: pr.
Op de foto in het piratenschip op het pirateneiland. | Foto: pr. Foto: pr.

n Ledematen gooien met de piraten in het park

Sassenheim n Park Rusthoff was zaterdagavond bezet door een hele groep piraten, bijgestaan door allerlei heksen, tovenaars, griezels en ander eng gespuis. Niets om je zorgen over te maken, want het was Halloween.

Voor deze dertiende Halloween Park Party kwam burgemeester Breuer gekleed als een echte piratenkapitein. Samen met de piraten liet zij om 19.00 uur de kanonnen bulderen en met een grote knal was de Halloween Park Party geopend.

Het park was in twee delen verdeeld: op het (piraten)eiland was het spannend en leuk met activiteiten voor de jongste kinderen: een verkleedrace, piratenzwaarden knutselen, een fotohoek bij het piratenschip en ledematen gooien.

Voor de oudste kinderen was dit natuurlijk niet spannend genoeg; Voor hen was de buitenring van Park Rusthoff omgetoverd in een echt griezelparadijs. Het was stikdonker met hier en daar wat verlichting, maar op sommige plekken net niet genoeg licht om te zien wat voor engerds er allemaal achter de bomen verstopt waren. Er waren heksen, tovenaars, zombies, vreemde types met lange nekken en vooral veel enge kreten. De kinderen – en hun ouders – zijn flink aan het schrikken gemaakt. Zij konden bijkomen tijdens de afsluitende vuurwerkshow. En ook alle griezels, piraten en enge figuren konden met een tevreden gevoel naar huis.