Afbeelding
Foto: pr./ John van der Tol

Bijeenkomst over sfeerverlichting

Voorhout n Bijna twee weken hangt de nieuwe feestverlichting in de Herenstraat, de Jacoba van Beierenhof en het Oosthoutplein. Het is het eerste project waarvoor het platform OF Voorhout een financiele bijdrage heeft ontvangen vanuit het Ondernemersfonds. Op donderdag 10 november organiseert het platform vanaf 19.30 uur een borrel in restaurant Boerhaave om dat te vieren. Ook stelt citymanager John van der Tol zich voor. De deelnemers van het Ondernemersplatform Voorhout zijn (van links naar rechts op de foto): Floris van Dam, Jeroen Schulte, Jolanda Boskma, John Voordouw, Joop van Dijk en Ab van Kesteren.


Saksen kiezen nieuwe prins

Sassenheim n Carnvalsvereniging de Saksen kiezen op zaterdag 12 november hun nieuwe Prins Carnaval. Vanaf 19.30 uur is het feest in 't Onderdak, J.P Gouveneurslaan met optredens van pretband de Flierefluiters en de dj's van Splash. Om 23.11 uur wordt de nieuwe prins bekend gemaakt. Vlak daarvoor wordt afscheid genomen van Prins Francis'kus' en Jeugdprins Siem. Kaarten zijn aan de deur verkrijgbaar.


Geef je mening over aangepast vervoer

Teylingen n Inwoners van Teylingen kunnen volgende week hun ervaringen met (aangepast) vervoer voor volwassenen telefonisch doorgeven aan Welzijn Teylingen of de gemeente Teylingen. Op 14, 15 en 17 november kan men tussen 13.30 en 16.30 uur bellen naar het nummer: 0252-745093. Een telefoonpanel met medewerkers van de gemeente of van Welzijn Teylingen zit deze week klaar om bellers te woord te staan. Zo kan men in gesprek komen met wethouder Arno Van Kempen, een raadslid of een medewerker.

Er zijn binnen Teylingen verschillende mogelijkheden voor mensen die niet over eigen vervoer beschikken, niet zelf kunnen rijden of daar begeleiding bij nodig hebben. Bijvoorbeeld via de Regiotaxi of met hulp van vrijwilligers van Welzijn Teylingen. De gemeente en Welzijn Teylingen willen graag weten of het aanbod past, of de mogelijkheden bekend zijn en wat de ervaringen zijn met de vervoersmogelijkheden. De Meldweek Vervoer gaat over de vervoersmogelijkheden voor volwassenen, niet over het leerlingenvervoer. Een vragenlijst invullen kan ook via www.welzijnteylingen.nl.

De informatie wordt door de gemeente en Welzijn Teylingen gebruikt om de dienstverlening te verbeteren.