Erik Seisveld reikt de cheque uit aan Wilma Meeuwenoord/Vlieland. | Tekst en foto: Piet van Kampen
Erik Seisveld reikt de cheque uit aan Wilma Meeuwenoord/Vlieland. | Tekst en foto: Piet van Kampen Foto: Piet van Kampen

Reischeque brengt winnares naar de zon

Voorhout n Onlangs opende franchisenemer Erik Seisveld zijn derde filiaal van de SNS bank in de Bollenstreek. In de Herenstraat in Voorhout mocht hij ter gelegenheid hiervan afgelopen donderdag een reischeque ter waarde van 450 euro aan Wilma Meeuwenoord-Vlieland overhandigen. Zij was de gelukkige winnares van een quiz, die Seisveld ter gelegenheid van de opening had uitgeschreven. ``Het was op 5 november heel slecht weer toen wij met onze actie flyerden. Toch zijn er veel uitgereikt en daarna ingeleverd,`` blikt de ondernemer voldaan terug.

Naar de zon

Uit de vele inzendingen kwam de Voorhoutse als gelukkige uit de bus. Wilma was verrast, want je rekent er niet op. Ze is er dan ook zeer vereerd mee, want zo'n surprise – en dat in de Sinterklaastijd- krijg je niet altijd in de schoot geworpen.

Wat de bestemming zal worden? ``Ik denk dat het toch wel een reisje naar de zon gaat worden,`` glimlacht zij met dit onverwachte tripje in het vooruitzicht. ``Maar ik moet er nog even over nadenken. Het is in ieder geval een leuk bedrag om mee te beginnen.``

Het aardige is ook dat de winnares een van de eerste klanten van de SNS bank was. ``Dus komt de cheque op een goede plek terecht,`` besluit Seisveld het gezellige onderonsje.