Antoinette Brussee van Artistic Hair presenteert het nieuwe concept: Colorize. | Foto: pr.
Antoinette Brussee van Artistic Hair presenteert het nieuwe concept: Colorize. | Foto: pr. Foto: pr.

Artistic Hair viert feest met nieuw concept: Colorize

Warmond n Samen met kleindochter Aylin (2) onthulde Antoinette Brussee vorige week het logo dat hoort bij het nieuwe concept van hair en beautysalon Artistic Hair. "Met Colorize kunnen we klanten bewust maken van hun sterke punten."

'With the personal touch' is al vanaf het begin de slogan die past bij Artistic Hair. In de dames- en herensalon aan de Dorpsstraat 47 staat aandacht met stip op nummer één. Alles draait om de perfecte uitstraling meegeven aan een blije klant. De losse onderdelen op gebied van haar, make-up en stijladvies zijn al vijftien jaar een succes en dus besloot Antoinette het verder uit te werken tot een totaalconcept.

Het resultaat is Colorize; een totaalpakket waarbij de stylisten zich richten op vijf gebieden. Het team bekijkt niet alleen samen met de klant wat het beste kapsel is, maar ook welke kleuren passend zijn (Hair). Een uitgebreide haaranalyse en een passende haarverzorging zijn de volgende stap (Care). Voor de wenkbrauwen wordt gebruik gemaakt van de bekende Anastasia Brow treatment (Browz), waarbij echt wordt gekeken naar de vorm van het gezicht. Tips voor de juiste make-up is de vierde stap (Make-up), waarbij de schoonheid van de vrouw echt het uitgangspunt is. Antoinette: "We passen de make-up aan aan de vrouw, in plaats van de vrouw aan de make-up". Tot slot kunnen klanten ook terecht voor advies bij het bepalen van hun persoonlijke kleuring en styling (Styling).

En ook voor mannen is er advies op maat. Wie bijvoorbeeld zijn baard of snor wil laten trimmen, scheren of bijknippen (op ouderwetse manier met scheermes en een hot towel), kan terecht bij Barbierra Elly. Zij geeft desgevraagd ook advies over welke baard of snor het beste bij de gezichtsvorm past en hoe deze ook thuis goed te verzorgen en te stylen zijn.

Team

Antoinette is ontzettend blij met de vernieuwde salon. De reacties na de verbouwing en op de presentatie van Colorize zijn lovend. "Klanten zien de meerwaarde in. 'Ik word echt gezien, jullie kijken echt verder', zeggen ze." Belangrijk onderdeel van het succes is de inbreng van het team stylisten, besluit Antoinette. "Het team is heel erg belangrijk voor me. We doen het echt samen. Dat compliment krijg ik ook vaak van klanten: een fijn team zorgt voor een fijne sfeer. Ik wil mijn team dan ook graag bedanken voor hun inzet en loyaliteit om Colorize tot een succes te maken." Meer op www.artistic-hair.net.