Meester Joost, juf Linda en juf Michelle duiken het 'water' in voor de opening van het schoolproject. | Foto: pr.
Meester Joost, juf Linda en juf Michelle duiken het 'water' in voor de opening van het schoolproject. | Foto: pr. Foto: pr.

De Achtbaan duikt water in

Voorhout n Of ze er lang voor hebben getraind, is bij de redactie niet bekend, maar meester Joost en juffen Linda en Michelle hebben vorige week wel op spectaculaire wijze het schoolproject van basisschool De Achtbaan geopend. Met een bijzondere demonstratie schoonzwemmen gaven zij het startsein voor het project met de toepasselijke thema 'De Achtbaan duikt in het water!'.

Ieder jaar wordt gekozen voor een schoolbreed thema om drie weken mee aan de slag te gaan. Dit jaar is dat 'De Achtbaan duikt in het water'. Met subthema's 'De Mooiste Vis', 'Piraten' en 'Watermanagement' gaan de leerlingen tot en met 22 februari aan de slag. Ze maken muurkranten en creatieve opdrachten als groep, maar gaan ook individueel aan de slag met onder andere creatief schrijven. Op woensdagavond 22 februari is de afsluitende tentoonstelling van het project op de locaties Beukenrode, Distelweg en Cluster.