Elisabeth Leijnse. | Foto: pr.
Elisabeth Leijnse. | Foto: pr. Foto: pr.

Lezing winnaar Libris Prijs

Sassenheim n Elisabeth Leijnse geeft op vrijdag 10 maart een lezing over haar boek 'Cécile en Elsa, strijdbare freules'. De in België wonende auteur won eind vorig jaar de Libris Geschiedenis Prijs. De lezing begint om 16.00 uur en is in boekhandel Wagner (Hoofdstraat). De toegang is 5 euro.


The Evolution of Americana Music

Sassenheim n Muziek, maar dan wél met een moderne vibe, staan centraal in het optreden van Pam MacBeth. "The Evolution of Americana Music" laat zien hoe divers, maar ook wát het Americana genre is: een op zichzelf staande moderne muziekstijl die haar muzikale basiselementen aan de Country, Roots-Rock, Folk, Bluegrass, Blues en R&B ontleent.

Pam is net terug van haar wereldtournee met onder andere Chris Norman, bekend van de Britse band Smokie. Na haar succesvolle theatertour met "The American Country Legends" langs de Nederlandse theaters, staat deze Amerikaanse weer op de Sassenheimse planken. Ze is al meerdere malen in 't Onderdak te gast geweest. Haar optredens staan, in samenwerking met muzikaal toptalent van eigen bodem, garant voor een energieke avond uit.

De voorstelling begint om 20.15 uur. Kaarten á 20 euro zijn verkrijgbaar via www.hetonderdak.nl, info@hetonderdak.nl, telefonisch (0252-225874) op werkdagen van 10.00-11.00 uur, twee weken voor de voorstelling bij Primera Sassenheim en vanaf 30 minuten voor aanvang aan de kassa van het theater.


Clubmiddag van Sassem Troef

Sassenheim n Naast de twee speelavonden (dinsdag en donderdag) wordt ook de woensdagmiddag een officiële clubmiddag van bridgevereniging Sassem Troef.

Van verschillende kanten werd te kennen gegeven 's middags ook competitie te willen spelen met promotie/degradatie. Voor de maanden maart en april kunnen deelnemers voor 8 euro per maand per persoon kennis maken met deze bridgemiddag. Leden van Sassem Troef kunnen voor 5 euro per maand per persoon instappen.

De vrije inloop à 3 euro per persoon blijft gewoon gehandhaafd. Voor meer informatie, kijk op www.sassemtroef.nl.