Afbeelding
Foto: pr.

Tennis Teylingen Onderling

Sassenheim n Over een paar weken start de tiende editie van het Teylingen Onderling. Van 25 tot en met 2 april kunnen alle tennissers van Teylingen zich weer aan elkaar meten tijdens het tweede lustrum van dit succesvolle toernooi.

Het Teylingen Onderling (voorheen Open Onderling Teylingen) is een initiatief van de Sassenheimse Tennis Vereniging en werd voor het eerst georganiseerd in 2007, ook op de banen van STV. Het gastheerschap rouleert sindsdien, met in 2008 T.V. Overbos uit Warmond en 2009 S.V. Voorhout. Dit jaar heeft de Sassenheimse Tennis Vereniging (Parklaan 58) het genoegen het te organiseren, voor de laatste keer op het huidige terrein van de tennisvereniging. Als alles volgens de planning verloopt, verhuist STV medio 2018 naar sportpark De Roodemolen.

Op vrijdagavond 31 maart is de feestavond en de finales zijn op zondag 2 april. Inschrijven kan via www.toernooi.nl en kan tot vrijdag 17 maart.

Deelname aan dit toernooi is uitsluitend voor leden van de bij de KNLTB aangesloten tennisverenigingen binnen de gemeente Teylingen en voor inwoners van de gemeente Teylingen die lid zijn van een bij de KNLTB aangesloten vereniging.


Sportieve meiden gezocht

Voorhout n Het basketbalteam van meiden van 12 tot14 jaar uit de Bollenstreek zoekt nieuwe leden. Ze trainen twee keer in de week; op woensdag in Voorhout en op donderdag in Noordwijk. Het team is samengesteld uit leden van MSV uit Noordwijk, Forwodians uit Voorhout en The Jump uit Noordwijkerhout.

Nieuwe leden mogen drie keer gratis mee doen. Goed kunnen basketballen is niet nodig. Voor meer informatie, bel of mail naar trainer Paul de Ruijter: 06-14318127, paulkato91@gmail.com.