Het team van Tandheelkundig Centrum Sassembourg. | Foto: pr.
Het team van Tandheelkundig Centrum Sassembourg. | Foto: pr. Foto: pr.

Tandheelkundig Centrum in Sassembourg

Sassenheim n Vanaf 1 januari is in Sassembourg een nieuwe tandartspraktijk geopend. Naast reguliere tandheelkunde waarbij het hele gezin welkom is, is er ook extra aandacht voor angstpatiënten en kwetsbare ouderen. Tevens is er een tandprotheticus aanwezig voor het repareren en aanmeten van gebitsprotheses. Dit kan eventueel ook aan huis gerealiseerd worden indien de patiënt niet in staat is om zelf naar de praktijk te komen.

Tandheelkundig Centrum Sassembourg participeert binnen het landelijke project "De mond niet vergeten" waarbij er een samenwerkingsverband is tussen thuiszorg, huisarts, tandarts, mondhygiënist en tandprotheticus. Het doel is om mondzorg te verlenen aan kwetsbare ouderen die aangewezen zijn op thuiszorg en niet meer bij de tandarts komen.

Zorg aan huis

Het team bestaat uit Jan Pieter Klok (tandarts-ouderenzorg), Tatjana Sukeviciene (tandarts) en Jan Pieter Hoogstraten (tandprotheticus). Hoogstraten: "Onze praktijk geeft extra aandacht aan onze ouderen door meer tijd te nemen, aandacht te geven en daar waar nodig zelfs deze zorg aan huis aan te bieden als u zelf niet meer naar de praktijk toe kunt komen".

De ruim opgezette en moderne praktijk is naast het centrum van Sassenheim gelegen. Er is voldoende (invalide) parkeergelegenheid aanwezig. De tandartspraktijk is een mooie aanvulling op de overige diensten binnen Sassembourg.

Voor meer informatie kunt u de website www.tcsassembourg.nl bezoeken of bellen naar 0252-769185.