Bewoners van Bolero worden door de vrijwilligers getrakteerd op een museumbezoek en lunch tijdens NLdoet. | Foto: pr.
Bewoners van Bolero worden door de vrijwilligers getrakteerd op een museumbezoek en lunch tijdens NLdoet. | Foto: pr. Foto: pr.

Museumbezoek Bolero

Voorhout n Organisatoren Linda Dol en Chris van Rooijen konden dankzij de inzet van ruim 30 vrijwilligers alle 32 bewoners van de Bolero tijdens NLdoet laten genieten van een bezoek aan het Katwijks Museum en een geheel verzorgde lunch in Noordwijk.

De rolstoelbusjes pendelden de hele dag tussen Voorhout, Katwijk en Noordwijk, steeds gevolgd door drie auto's met vrijwilligers en verpleegkundigen die zich belangeloos hadden opgegeven om NLdoet succesvol te laten verlopen.

Om 10.00 uur was de eerste groep van 12 bewoners en begeleiding al gearriveerd bij het Katwijks museum waar zij een zeer leuke rondleiding kregen inclusief koffie met een Katwijkse knip, intussen werd de tweede groep van 12 bewoners en begeleiding naar het Palace hotel in Noordwijk gebracht. Ondertussen was ook de groep uit Katwijk gearriveerd zodat alle bewoners en begeleiding kon genieten van een uitgebreide lunch van Buddies voor Palace. Na de lunch werd groep twee naar het museum in Katwijk gebracht voor hun rondleiding.

Voor de paar bewoners die niet mee konden werd op de Bolero koffie met wat lekkers en onder de middag patat met een kroket geserveerd. De bewoners worden in het najaar tijdens Burendag van het Oranje Fonds opnieuw in het zonnetje gezet.