Het trotse team van Kick Wiegmans Hypotheken v.l.n.r. Lukas Wiering, Bianca Slootweg en eigenaar Kick Wiegmans. | Foto: pr.
Het trotse team van Kick Wiegmans Hypotheken v.l.n.r. Lukas Wiering, Bianca Slootweg en eigenaar Kick Wiegmans. | Foto: pr. Foto: pr.

Kick Wiegmans Hypotheken wint Independer hypotheek-publieksprijs

Voorhout n Independer heeft vorige week de 25 regionale winnaars bekend gemaakt die de Independer hypotheekprijs 'Beste kantoor 2017' hebben gewonnen. In de regio Hollands Midden is Kick Wiegmans Hypotheken uit Voorhout tot winnaar uitgeroepen. Het hypotheekadvies van dit kantoor heeft de beste prijs-kwaliteitverhouding in die regio.

Kick Wiegmans: "Wat geweldig dat we voor de tweede keer op rij deze fantastische prijs hebben gewonnen! Wij staan voor een persoonlijke, duidelijke en no-nonsense dienstverlening. Een tevreden klant is waar wij het voor doen! Daarom willen wij graag onze klanten bedanken voor hun uitgesproken waardering en vertrouwen. Deze prijs bevestigt dat onze klantgerichte dienstverlening staat als een huis en motiveert ons extra om op deze manier door te gaan."

Kwaliteitscheck

Adviseurs die aan deze verkiezing hebben mee gedaan, werden door hun klanten beoordeeld op www.independer.nl. Om in aanmerking te komen voor de prijs moesten advieskantoren minimaal acht klantreviews hebben ontvangen. Ook moesten minimaal vijf klanten een Kwaliteitscheck (gebaseerd op een vragenlijst van de Autoriteit Financiële Markten) hebben ingevuld. Met deze check kunnen consumenten aan de hand van de vragenlijst controleren of hun hypotheekadviseur alle belangrijke onderwerpen met hen heeft besproken. Deze publieksprijs is gebaseerd op klantbeoordelingen tussen 1 maart 2016 en 1 maart 2017.

Transparant

Ruud Martens, algemeen directeur Independer: "We hebben de Kwaliteitscheck Hypotheekadviseur in het leven geroepen om de branche transparanter te maken. De behaalde scores geven de consument duidelijk inzicht in de kwaliteit van de dienstverlening die verschillende hypotheekadviseurs bieden. Dat inzicht helpt de consument bij het kiezen voor het juiste advieskantoor. De prijs die deze adviseur gewonnen heeft is belangrijk omdat hij ermee kan aantonen dat zijn dienstverlening zeer goed op orde is."

Online oriënteren

De hypotheekmodule van Independer is met 880.000 bezoekers een van de best bezochte online locaties waar mensen zich oriënteren op een hypotheek. Via 'Zoek adviseur' kunnen consumenten snel en gemakkelijk de beste hypotheekadviseur in hun regio vinden. Consumenten lieten dit jaar alleen al 15.000 beoordelingen achter. Het totaal aantal waarderingen ligt op bijna 95.000.