De kampioene van Foreholte D4. | Foto: pr.
De kampioene van Foreholte D4. | Foto: pr. Foto: pr.

Kampioenskanjers: Foreholte D4 en Foreholte MO11-2

Voorhout n Na een spannende wedstrijd tegen Udo met als eindstand 3-2, mag Foreholte D4 zich sinds vorige week de kampioen noemen.

Het kampioenschap is natuurlijk mede mogelijk gemaakt door trainer Leo Guijt en coach Michel Fannoy. De spelers (foto boven) konden hun geluk niet op en het was nog lang onrustig op de sportpark Elsgeest. Een felicitatie gaat uit naar de spelers: Daan Baijer, Luc Fanoy, Frank Guijt, Lars van Teijlingen, Michel Fanoy, Daniël Lamberts, Luuk van Nobelen, Jef van Braembussche, Jordy Simon, Maurits Visser, Leo Guijt, Milan van den Berg, Koen Kortekaas, Benjamin Nijhout, Rhoman Tibben en Wessel Mosterd.

Foreholte MO11-2

Nog meer feest in Voorhout, want ook de meiden van Foreholte MO11-2 zijn kampioen geworden. Op zaterdag 1 april was het ineens zover. In de vroege ochtend verloor de directe concurrent Katwijk MO11-2 en wisten de meisjes wat hen te doen stond: winnen van Forum Sport MO11-3. Na een ontzettend spannende wedstrijd was de eindstand van 2-1 in het voordeel van de meisjes van Foreholte en genoeg om kampioen te worden. vorige week zaterdag is dit groots gevierd, zoals het hoort met een spandoek, taart, medailles, bloemen en veel lachende gezichten. Op de foto (onder) staan: boven: Isa, Shania, Bijna, Veronique en Nadine; midden: Fleur, Iris, Megan en Merel en onder trainers/coaches Edwin en Sjaak.

Kampioenskanjers

Ook met je kampioensteam in De Teylinger? Stuur dan een leuke foto (minimaal 500 kb) en tekst (inclusief namen van de kampioenen) naar redactie@deteylinger.nl. Onze deadline is iedere maandag om 12.00 uur (voor de eerstvolgende editie). Misschien staan jullie dan binnenkort wel op de website en/of in de krant!


Workshop etagères maken

Sassenheim Op vrijdag 21 april wordt in de JoJo (Hortusplein 14) een workshop georganiseerd voor jong en oud. Onder begeleiding van Wendy Palm worden etagères gemaakt. De workshop is van 14.00 tot 16.00 uur in de Koffiecorner en kost 5 euro, inclusief materialen en een kop koffie. Aanmelden via 06-46648715.


Goede opbrengst collecte Reumafonds

Sassenheim n Het Reumafonds bedankt alle collectanten, comitéleden en bewoners in Sassenheim voor hun grote inzet en bijdrage aan de landelijke collecteweek. Tijdens de collecte van 13 tot en met 18 maart is in Sassenheim in totaal 2.669,99 euro opgehaald. Met deze donaties financiert het Reumafonds wetenschappelijk onderzoek om reuma te bestrijden.

Afbeelding