Afbeelding
Foto: pr.

Nijntje, tango en cabaret in het nieuwe seizoen van theater Het Trefpunt

Warmond n De nieuwe seizoensfolder van theater Het Trefpunt is op vrijdag 21 april uitgereikt aan wethouder Arno van Kempen.

Uit handen van Trefpunt-voorzitter Anne Scheltes (foto) ontving hij het eerste exemplaar van de Warmondse theatergids. Daarin staat dat er voor iedere doelgroep meerdere voorstellingen gepland staan. Zo zijn er voor de kleinsten onder ons een drietal kindervoorstellingen te bezoeken met onder andere Nijntje op de fiets. Uiteraard is er ook weer het nodige cabaret te zien, een grote naam als Erik van Muiswinkel staat op de planken, maar ook nieuw cabarettalent treedt voor het voetlicht in VARA Leids Cabaret Festival. De muziekvoorstellingen zijn dit jaar heel breed: van het heel populaire Rapalje tot meer ingetogen klassiek met Bernd Brackman, maar ook de tango's van Carel Kraayenhof klinken in Warmond.

Het volledige programma staat op www.theaterhettrefpunt.nl. Een aanrader voor de vroegboekers, zij krijgen tien procent korting als ze voor zondag 2 juli kaarten bestellen.