Mevrouw Nanda van der Boom in de verjaardagsstoel met het bijpassende bloemetje. | Foto: pr.
Mevrouw Nanda van der Boom in de verjaardagsstoel met het bijpassende bloemetje. | Foto: pr. Foto:

Verjaardag vieren op de kinderboerderij

Warmond n De Warmondse Nanda van der Boom is al heel veel jaren vrijwilliger bij kinderboerderij De Kloosterhof. Elke donderdag - bij goed weer, maar ook bij slecht weer -verzorgt zij met heel veel plezier de dieren van de boerderij.


Afgelopen donderdag werd Nanda verrast door de andere vrijwilligers van de boerderij vanwege haar 80ste verjaardag. Er werd genoten van koffie en gebak en natuurlijk was er voor de jarige bloemen. Overigens is Nanda ook nog één keer per week vrijwilliger in Sassembourg. Daar helpt ze mee bij de activiteiten voor ouderen.

Nieuwe vrijwilligers gezocht

Nanda hoopt nog lang door te kunnen gaan met haar vrijwilligerswerk, maar is wel op zoek naar nieuwe collega's. Wil jij ook helpen bij de kinderboerderij? Iedereen is welkom: de jongste vrijwilliger is 12 en de oudste 80 jaar. Op alle dagen van de week is er hulp nodig, zo'n twee uur werk. Zelf een dag kiezen is dus zeker mogelijk. De werkzaamheden bestaan uit het schoon houden van de hokken en het voeren van de dieren. Aanmelden kan via kloosterhof.warmond@hotmail.com of bel Sylvia Heemskerk: 071-3013050.