| Foto: pr.
| Foto: pr. Foto:

Teylingen van A tot Z

Teylingen n Muziek, sport en cultuur. Teylingen kent veel verenigingen, stichtingen en organisaties waar inwoners terecht kunnen. Iedere week krijgt één van deze organisaties de ruimte om zich voor te stellen in 'Teylingen van A(vondvierdaagse) tot Z(wemvereniging)'.

Naam vereniging: Speeltuinvereniging Bijdorp

Opgericht in: 1960

Aantal leden: 250

Wie zijn we en wat doen we?

Wij zijn een speeltuinvereniging die ervoor wil zorgen dat kinderen uit Sassenheim en omgeving na schooltijden en in de schoolvakanties lekker kunnen buiten spelen in onze speeltuin. Daarnaast organiseren we een paar leuke activiteiten zoals het jaarlijkse paaseieren zoeken en schatgraven. Onze leden kunnen de speeltuin huren voor een kinderfeest.

Waarom is het een leuke/fijne vereniging/stichting/organisatie?

Speeltuin Bijdorp is een mooie grote en overzichtelijke speeltuin. De hele kleine kinderen vermaken zich bijvoorbeeld prima in onze zandbak, voor de grotere kinderen zijn er verschillende speelparcoursen en niet te vergeten onze grote springberg! Onze leden hebben de leukste en gezelligste feestjes. Zelfs als het weer minder is, is ons gezellige verenigingsgebouw een goed alternatief om het feest binnen voort te zetten.

Wat is jullie ambitie?

Het is onze ambitie dat speeltuin Bijdorp nog jarenlang speelplezier kan bieden aan zo veel mogelijk kinderen. Daarvoor hebben we veel vrijwilligers nodig. Vrijwilligers om de speeltuin te openen en vrijwilligers om de speeltoestellen te onderhouden en de speeltuin tiptop te houden.

Meer informatie: www.bijdorp.org.

Deze rubriek wordt samengesteld in samenwerking met Welzijn Teylingen. Alles over vrijwilligerswerk vindt u op www.welzijnteylingen.nl en klik op 'vrijwilligerswerk'. Ook in deze rubriek? Stuur dan een e-mail naar m.kofoed@welzijnteylingen.nl. Meer over deze rubriek op www.deteylinger.nl.