De eerste enquete gaat over de Herenstraat.
De eerste enquete gaat over de Herenstraat. Foto: pr.

Uw mening telt: enquête over Herenstraat en Jacoba van Beierenhof

Voorhout n Vrijwilligers van muziekvereniging St Cecilia gaan op woensdag 17 mei, vrijdag 19 mei en zaterdag 20 mei bezoekers aan de Herenstraat en het Jacoba van Beierenhof vragen om mee te werken aan een enquête over winkelen en het verkeer in de Herenstraat in Voorhout. Daarnaast is er ook de mogelijkheid om via de website van De Teylinger de vragen te beantwoorden en bij diverse winkeliers in te leveren.

Het initiatief komt van citymanager John van der Tol: "Het is de bedoeling om vaker de mening te vragen van de inwoners en bezoekers aan de diverse winkelgebieden. Onderwerpen als winkelen, veiligheid en beleving zijn onderhevig aan trends en ontwikkelingen én verdienen continu de aandacht. Het is goed om de 'gebruikers' naar hun mening te vragen. Dit is niet alleen belangrijke informatie voor de winkeliers ,maar ook voor de lokale beleidsbepalers". Van der Tol vervolgt: "Ik ben erg blij dat St Cecilia tegen een vergoeding hierin ondersteunt. Wij blij, zij blij; een mooie win-win situatie".

Resultaten in De Teylinger

Volgende maand is er een vergelijkbare enquête in het koopcentrum van Sassenheim. Warmond volgt later dit jaar. Na het verwerken van de resultaten worden ze gepubliceerd in De Teylinger, zodat niet alleen de winkeliers en de beleidsbepalers deze kunnen zien, maar ook de geënquêteerden inzicht krijgen in de resultaten. De enquête in Voorhout loopt tot en met zaterdag 10 juni.

Downloaden

De enquête is vanaf woensdag 17 mei te downloaden via www.deteylinger.nl en in te leveren bij Albert Heijn Voorhout, de Primera, Doe het zelf Schulte, Plus Van Dijk, Slagerij Voordouw, Pim's Place en Schoenmakerij Ben (allen Herenstraat in Voorhout). Per e-mail kan ook: redactie@deteylinger.nl.