De kampioenen op een rijtje, boven: Beau, Nina, Linn, Britt, Lisanne, Sophie, Lisette, Giulietta (en achter de meiden, coach Vincent Noordoven) Onder: Anouk, Celine, Kyra, Guusje, Quirine en Anouk. | Foto: pr. Foto: pr.

Kampioenen: Foreholte MO15-1

Voorhout n Overal in het land steeg dit weekend de spanning. Niet alleen in de eredivisie, maar ook op de andere voetbalvelden vielen de beslissingen. In Voorhout was dé kraker Foreholte MO15-1 tegen Forum Sport. De thuisclub had genoeg aan een gelijkspel, maar bij verlies zou het kampioenschap in de Hoofdklasse naar de tegenstandsters gaan. Het eerste kwartier was moeilijk voor Foreholte. Forum Sport begon sterk en scoorde in de zevende minuut al 0-1. De Voorhoutse meiden herpakte zich en dankzij twee goals van Giuletta de Korte gingen ze met een voorsprong de rust in. Pas diep in de tweede helft kwam de verlossende 3-1 via een prachtige actie van Kyra Monteny. Zij scoorde ook nog de 4-1. waarna het kampioenschap een feit was. Lees meer op www.deteylinger.nl.