Wethouder Arno van Kempen krijgt symbolisch het eerste programmaboekje overhandigd. | Foto: pr.
Wethouder Arno van Kempen krijgt symbolisch het eerste programmaboekje overhandigd. | Foto: pr. Foto: pr.

Grote namen en meer films in nieuw seizoen 't Onderdak

Sassenheim n De nieuwe theatergids voor het seizoen 2017-2018 in 't Onderdak is op zondag 21 mei overhandigd aan wethouder Arno van Kempen.

De wethouder heeft 'cultuur' in zijn portefeuille en was dus de aanwezen persoon om voor aanvang van de laatste cabaretvoorstelling, dit seizoen 'Ga-Bie-Jer'van Javier Guzman, het programma in ontvangst te nemen.

Het nieuwe programma start in september en is een mix van muziek-, cabaret-, toneel- en jeugdvoorstellingen. Op muziekgebied zijn al een aantal bekende namen vastgelegd:de HaZes Blues Band, Pam MacBeth en Pater Moeskroen zijn weer te horen. Nieuw zijn de optredens vanCesar Zuiderwijk, Marcel de Groot, Prince Tributeband en Veronique Sodano & Band.

Cabaretliefhebberskunnen zich opmaken voor shows van onderandere Ronald Snijders, Enge Buren en Vuile Huichelaar. Vrouw Holland speelt hun jubileumshow. Ook de Cabaretpoel, een avond voor aanstormend talent, mag niet ontbreken.

Voor de liefhebber van toneel is de voorstelling: 'Een zomer zonder vrouw', waarin aanstekelijke humor, levenservaring en een groot relativeringsvermogen de boventoon voeren. De hoofdrollen worden vertolkt door Ernst Daniel Schmidt en Bartho Braat.

Meer films

Voor de filmvoorstellingen was het afgelopen seizoen meer belangstelling en daarom wordt het aantal films uitgebreid van veertien naar achttien keer per jaar. Naast de losse kaartverkoop is het opnieuw mogelijk een passe-partout voor het filmseizoen aan te schaffen.

Voor de jeugd in de leeftijd vanaf twee - tot en met negen jaar zijn er meerdere leuke voorstellingen zoals 'Cowboy Billie Boem en Sinterklaas', 'Pinokkio' , 'De nieuwe kleren van de Keizer' , 'Eenuf is Eenuf' en 'Een sprookje om een sprookje' . Voorstellingen geïnspireerd door bekende en onbekende sprookjes, andere weer met veel liedjes, instrumenten en muziek.

Voor het bestellen van kaartjes voor 1 juli geldt een vroegboekkorting. Voor meer informatie, kijk op www.hetonderdak.nl.

De gidsen zijn onlangs huis-aan-huis verspreid in Sassenheim, maar zijn ook nog af te halen bij het Onderdak, het Trefpunt in Warmond en de bibliotheken in Voorhout en Warmond.