Esther van Beelen krijgt de cheque voor stichting Hartekind overhandigd van leerlingen van de Antoniusschool. | Foto: pr.
Esther van Beelen krijgt de cheque voor stichting Hartekind overhandigd van leerlingen van de Antoniusschool. | Foto: pr. Foto: pr.

Duizend euro voor Hartekind

Voorhout n Bij de Antoniusschool houden ze van cadeautjes uitdelen en dus werd er tijdens de 95ste verjaardag geld ingezameld voor stichting Hartekind tijdens de sponsorloop. Een deel van het geld werd gebruikt voor ICT-projecten in school. De rest van het geld kreeg ook een goede bestemming: Hartekind. De cheque van 1.000 euro werd op dinsdag 16 mei overhandigd aan Esther van Beelen van de stichting. Samen met haar man Jeroen heeft ze zelf twee hartekindjes. Dochter Jentl gaat naar school op de Antonius. Zij is niet het enige hartekindje daar, nog drie mede-leerlingen hebben een hartafwijking. Met het geld financiert Stichting Hartekind onderzoek naar aangeboren hartafwijkingen. Kom je ook in actie en ben je nog op zoek naar een goed doel? Neem dan contact op met Jeroen en Esther van Beelen, regio coördinatoren van stichting Hartekind via hartekindvanbeelen@gmail.com of neem een kijkje op www.hartekind.nl.


Na faillissement maakt Echte Bakker Ammerlaan meteen een doorstart

Sassenheim n Echte Bakker Ammerlaan is woensdag 17 mei door rechtbank in Den Haag failliet verklaard. De bakker uit de Bollenstreek maakt wel een doorstart. In 2016 begon Ammerlaan met het afstoten van de winkels en heeft momenteel zeven franchisewinkels, waaronder die in Sassenheim, Voorhout en Warmond. Voor hen verandert er bij de doorstart weinig. De vier winkels die het bedrijf nog wel in eigen beheer heeft, zoals die in Lisserbroek en Hillegom, blijven voorlopig open, zegt Mitchel Ammerlaan. Hij neemt samen met Jarno Ammerlaan de plaats in de directie in van hun ouders Charles en Ron.