Sonja Verbeek toont trots de award die ze ontving uit handen van Marc Forno (midden). | Foto: pr.
Sonja Verbeek toont trots de award die ze ontving uit handen van Marc Forno (midden). | Foto: pr. Foto: pr.

Broers naar voorronde LEF

Sassenheim n De twaalf kandidaten voor de starterswedstrijd LEF zijn bekend. Op dinsdag 30 mei vanaf 20.00 uur strijden de ondernemers tegen elkaar in de voorronde die plaats vindt bij AREA071 in Leiderdorp. Een van de kandidaten zijn de broers Johnny en Robert Spies van het horlogemerk 1915 Watches. Slechts zes kandidaten mogen door naar de halve finales, in september en oktober. Op 7 november wordt de starter van het jaar gekozen. Voor de winnaar is er een prijzenpakket ter waarde van 17.000 euro.


Dutch Fitness Award voor Dansstudio Sonja

Sassenheim n Dansstudio Sonja! heeft zondag 21 mei een van de Dutch Fitness Awards ontvangen uit handen van Marc Forno tijdens award show in Studio's Aalsmeer.

De Dutch Fitness Awards is een verkiezing voor sportscholen en personal trainers. In ieder gemeente is de winnaar degene met de meeste stemmen. In Teylingen werd dat Dansstudio Sonja, die daarnaast ook het hoogste waarderingscijfer van de stemmers kreeg. Gemiddeld kreeg de dansstudio een cijfer tussen de 9,0 en 9,5. Eigenaresse Sonja Verbeek is ontzettend blij met de prijs. "Als enige dansstudio tussen allerlei grote fitness centrums uit heel Nederland, wauw! Dansstudio Sonja is opgevallen vanwege ons unieke concept; de combinatie van de vele dans en sport groepslessen die veelal niet te vinden zijn in een fitnesscentrum."