| Foto: pr.
| Foto: pr. Foto: pr.

Kinderboerderij Rusthoff op zoek naar vrijwilligers

Sassenheim n De dieren op de kinderboerderij in Park Rusthoff zijn met spoed op zoek naar twee nieuwe vrijwilligers die hen elk eens in de week tussen 8.00 en 10.00 uur willen voeren. Naast het voeren wordt er zeer incidenteel gevraagd om de stal, andere dierenverblijven en het terrein schoon te maken. Dit wordt in principe door een vaste medewerkster gedaan, maar als die met vakantie is wordt dit opgevangen door de vrijwilligers. Uiteraard is het mogelijk een paar keer op proef mee te draaien. Voor aanmelden of inlichtingen, neem contact op met Petra Overmeer via 06-43570449.


Buitenspeeldag met Jantje Beton en Fonds 1818

Regio n Jantje Beton en Nickelodeon roepen inwoners op om een leuk en actief programma te organiseren voor kinderen in de buurt. Op deze manier maken deelnemers kans op een geldbedrag van maximaal 250 euro voor de organisatie van een activiteit.

Buitenspeeldag betekent lekker buiten spelen. Overal in Nederland zijn er op woensdag 14 juni leuke activiteiten voor kinderen. Meer informatie staat op www.buitenspeeldag.nl. Hier is het ook mogelijk om de activiteit aan te melden.

Dankzij Fonds 1818 mag Jantje Beton dit jaar voor 100 aanvragen een financiële bijdrage leveren. Fonds 1818 en Jantje Beton ondersteunen de eerste vijftig aanvragen uit de regio Den Haag en omgeving.

Maximaal vijftig aanvragen

Hiernaast ondersteunt Jantje Beton nog eens maximaal vijftig aanvragen vanuit heel Nederland. Alle goedgekeurde aanvragen kunnen een maximale financiële bijdrage krijgen van 250 euro.


Open dag waterskiën en wakeboarden

Regio n Tijdens de nationale open dag Waterskiën en Wakeboarden is het mogelijke om kennis te maken met deze snelle en uitdagende watersport. Zondag 11 juni leren ervaren instructeurs de vaardigheden van deze sport.

Van 12.00 tot 17.00 uur staan de mensen Ski en Wakeboard Vereniging – Kagerplas (SWV) er klaar voor. Kennismaken met de sport kost 7,50 euro, kinderen tot 12 jaar gratis. Locatie: restaurant 't Kompas, Julianalaan 58 op Kaageiland. Uitrusting is uiteraard aanwezig. Het is wel handig om zelf een zwembroek en een handdoek mee te nemen.

Meer info op www.swv-kagerplas.nl.