Het is inmiddels alweer 25 jaar geleden dat Jos van Hoekelen en Harry Bakker startten met hun bedrijf H&B Bouw.  | Foto: pr.
Het is inmiddels alweer 25 jaar geleden dat Jos van Hoekelen en Harry Bakker startten met hun bedrijf H&B Bouw. | Foto: pr. Foto: pr.

Jubileum bij H&B Bouw

Sassenheim n Op 1 juni is het 25 jaar geleden dat Jos van Hoekelen en Harry Bakker vol ambities naar de Kamer van Koophandel stapten en zich inschreven onder de bedrijfsnaam H&B Bouw. Twee jonge vakmensen die hun droom wilden verwezenlijken en een groot aannemersbedrijf voor ogen hadden. Inmiddels is het 2017 en vormen Jos en Harry nog steeds de directie van H&B Bouw, bijgestaan door hun partners Jolanda en Lianne, die ook vanaf dag één in het bedrijf werkzaam zijn.

De afgelopen 25 jaar maakte H&B Bouw een enorme ontwikkeling door. Jos van Hoekelen: "In eerste instantie begonnen we klein. We hadden weliswaar grote ambities, maar die moet je eerst zien waar te maken. Onze opdrachtenportefeuille groeide en H&B Bouw ontwikkelde zich tot middelgroot aannemersbedrijf". Maar toen kwam de crisis. De bouwbranche verkeerde in zwaar weer. Voor veel bouwbedrijven een moeilijke periode, maar die periode gaf volgens de directie juist een positieve impuls. Harry Bakker: "De crisis heeft ons de kans gegeven om echt te laten zien wie we zijn''.

Van Hoekelen en Bakker zijn dankbaar voor alle opdrachten die zij de afgelopen 25 jaar realiseerden, en trots op het bedrijf dat zij hebben opgebouwd. Van Hoekelen: "Maar we zijn vooral trots op ons gedreven en vakkundige team. Zij zijn degenen die iedere dag onze beloftes waarmaken. En dat doen zij met ontzettend veel passie en vakmanschap."