De kampioenen van de dinsdagavond bij Sassem Troef. | Foto: pr.
De kampioenen van de dinsdagavond bij Sassem Troef. | Foto: pr. Foto: pr.

Kampioensglazen bij Sassem Troef

Sassenheim n Omdat de donderdagcompetitie de groei van het aantal leden niet meer aankon besloot bridgevereniging Sassem Troef drie jaar geleden om ook een clubcompetitie op de dinsdagavond te starten. Inmiddels is het ledenaantal op deze avond gegroeid naar 80 leden. Op de slotavond mochten de bridgekampioenen hun kampioensglazen in ontvangst nemen. In de A-lijn wonnen Jan van Diepen – Hans Hiel, in de B-lijn Chris Spierings en Willemijn Hofschreuder en in de C-lijn waren de kampioensglazen voor Hanna Jones en Nely Borst. De einddrive werd gewonnen door Hans van den Boogaard.

Het nieuwe seizoen begint weer in september, waarbij zowel op dinsdagavond, woensdagmiddag en donderdagavond kan worden gespeeld. Gedurende de zomer wordt alleen op donderdagavond gebridged.


E-meeting in de Dorpskerk

Sassenheim n In de Dorpskerk is een E-Meeting op zondag 11 juni om 10.00 uur.

Een E-Meeting is een laagdrempelige open bijeenkomst, delen in elkaars spiritualiteit, waarin deelnemers niet in banken zitten, maar op stoelen rondom tafels. Alle generaties door elkaar heen om met elkaar te zingen, te bidden en met elkaar in gesprek te gaan. Er is koffie of thee en voor de kinderen limonade. De kinderen zijn ook de hele meeting aanwezig, dat betekent dat er geen kinderdienst of oppasdienst is. Het thema van deze E-Meeting is 'reizen'. De komende maanden gaan veel mensen op vakantie. Het ontdekken van nieuwe streken in Nederland of daarbuiten. Tijdens deze E-Meeting delen bezoekers hun ervaringen. Hoe breng jij je vakanties door? Ga je met een groep, gezin, samen of alleen. Een deel van onze vaste bezoekers gaan op werkvakantie naar Moldavië.

De Dorpskerk staat aan de Hoofdstraat 217 (tegenover de Hema) in Sassenheim.


Zendingsdienst Havenkerk

Sassenheim n Op uitnodiging van de Havenkerk leidt dominee Gré Drayer op zondag 11 juni een zendingsdienst in de kerk aan de Bijweglaan 4. In de 38 jaar dat Drayer actief was op het snijvlak van diaconaat (hulpverlening) en zending heeft hij geleerd dat wederkerigheid een belangrijk onderwerp is bij hulpverlening. Drayer zal stilstaan bij de vraag: Hoe gaan Nederlandse christenen om met hun plaats in de samenleving en hoe werken zij al dan niet samen met andere minderheden? De bijeenkomst begint om 10.00 uur.