Tijdens de pleinverkoop wordt er niet alleen binnen spullen te koop aangeboden, maar ook buiten voor de kringloopwinkel. | Foto: pr.
Tijdens de pleinverkoop wordt er niet alleen binnen spullen te koop aangeboden, maar ook buiten voor de kringloopwinkel. | Foto: pr. Foto: pr.

Pleinverkoop

Sassenheim n Voor Kringloopwinkel Op Dreef (Kagerdreef 90) is op zaterdag 10 juni een pleinverkoop. Tussen 10.00 en 16.00 uur zijn veel artikelen te koop, vooral voor in de tuin, op het strand, op vakantie en in de vrije tijd. De huishoudafdeling verkoopt grote en kleine buitenbloempotten, rieten manden, balkonbakken, tuin zink en allerlei andere producten voor buiten De afdeling boeken verkoopt boeken en tijdschriften van vele genres met de nadruk op tuinen, planten en zomerse gerechten. Reisgidsen over landen en steden, fiets- en wandelroutes zijn ook te koop, net als een grote collectie plattegronden van landen en steden binnen en buiten Europa. De Muziekdoos heeft veel DVD's in de aanbieding met de mooiste films en documentaires. De winkel van Sinkel heeft petten, sieraden, zonnebrillen en heel veel meer. Ook bij de afdeling speelgoed is genoeg te vinden voor de mooie dagen, zoals zwemvliezen, emmers en schepjes. Bij slecht weer wordt de pleinverkoop binnen gehouden.