Afbeelding
Foto: pr.

Foreholters van het jaar

Voorhout n Handbalvereniging Foreholte kiest na elk seizoen de vrijwilligers van het jaar. Afgelopen zaterdag gingen de prijzen naar Willem Warmerdam en Lisa Wanders.

In de volwassenen-categorie ging de prijs naar Willem Warmerdam. Warmerdam is al jaren actief binnen de vereniging. Hij is al jaren verantwoordelijk voor het verenigingsblad en maakt de aankondigingen van de thuiswedstrijden die in Voorhout bij verschillende winkeliers weer te zien zijn. Daarnaast is hij ook scheidsrechter, betrokken bij de coaching van een jongensteam en helpt hij bij verschillende acties van de club.

Bij de juniorcategorie is Lisa Wanders de winnaar van De Foreholter van 2017 geworden. Wanders is al een aantal jaren belast met de taak van scheidsrechter coördinator. Dit is een omvangrijke taak, maar ze weet het iedere keer voor elkaar te krijgen om alle wedstrijden van een scheidsrechter te voorzien. De jonge vrijwilligster is ook scheidsrechter en staat zelf bijna elke zaterdagochtend ook op het handbalveld om de wedstrijden van de jongste jeugd te begeleiden. Ook bij alle andere activiteiten van de club draagt de prijswinnaar haar steentje bij.