Kinderen en hun ouders genieten van de rui 500 pannenkoeken die de vrijwilligers van Tjarda hebben gebakken. | Foto: pr.
Kinderen en hun ouders genieten van de rui 500 pannenkoeken die de vrijwilligers van Tjarda hebben gebakken. | Foto: pr. Foto: pr.

'Al dertien pannenkoeken op!'

Sassenheim n Scoutinggroep Tjarda Sassenheim vierde zaterdag 24 juni het grote Pannenkoekenfeest. Alle leden mochten hun vriendjes, vriendinnetjes, broertjes, zusjes en ouders meenemen om pannenkoeken te komen eten bij Tjarda. Zo'n 120 gasten genoten van de pannenkoeken van Gerard van Engelen en Marlou Duchateau en hun team van bakkers. Zij bakten er ruim 500, waar flink van gesmuld werd aan de lange tafels in de botenloods. "Ik heb al dertien pannenkoeken op," vertelt welp Berend trots, "en ik ga nu mijn veertiende halen. Als ik die op heb is dat een nieuw record!"


Op de valreep nog kampioen

Voorhout n Het hockeyseizoen zit er op. Bij MHC Voorhout werden op de valreep nog twee teams kampioen. De dames Veteranen zijn kampioen in de lentecompetitie 2e klasse door te winnen van HDM met 0-3. Heren 2 won met 1-4 van Dopie en mag zich kampioen noemen in de lentecompetitie 4e klasse.

Afbeelding
Afbeelding