Afbeelding
Foto: pr.

Ook op sportcourt veel plezier tijdens festival

Sassenheim n In het artikel 'Een duik in het sport- en verenigingsleven van Teylingen' van vorige week werd onterecht vermeld dat de grote verenigingen niet aanwezig waren. Op het Boschplein was een sportcourt ingericht waar onder andere V.V. Ter Leede maar ook de handbal, basketbal en de tennisvereniging zich sportief presenteerden. Onder het genot van muziek konden de kinderen een balletje in de basket werpen, tennissen, handballen of een partijtje mee voetballen met de jeugd van Ter Leede (foto boven). Al met al een zeer geslaagde dag waarin de jeugd goed kennis kon maken met deze leuke sporten en verenigingen.


Op verhaal komen

Sassenheim n De laatste bijeenkomst van dit seizoen van Café Over-Leven is op zondagmiddag 2 juli, in de bibliotheek (Kerklaan 42). Het programma start om 14.30 uur. De toegang is gratis.

De bijeenkomsten van het Café Over-Leven zijn bedoeld voor iedereen met een rouw- of verlieservaring, die steun wil vinden in een vertrouwde en ontspannen omgeving. Deze bijeenkomst staat niet in het teken van een vooraf bepaald thema, maar er is volop ruimte voor het delen van verhalen. Verhalen over verlies, rouw, gemis en verlangen. Na de zomer gaat het Rouw- en Verliescafé in de zelfde vorm door. Meer op www.welzijnteylingen.nl.