De organisatie reikt de bekers uit aan de winnaars van de finales en aan de winnaars van de verliezersrondes. | Foto's: pr.
De organisatie reikt de bekers uit aan de winnaars van de finales en aan de winnaars van de verliezersrondes. | Foto's: pr. Foto: pr.

Veel winnaars bij sterk jeugdtoernooi STV

Sassenheim n Ook dit jaar kon er op het jeugdtoernooi van de Sassenheimse Tennisvereniging (STV) genoten worden van mooie en spannende partijen, waarbij de deelnemers het beste in elkaar naar boven haalden en soms wel bijna tweeënhalf uur op de baan stonden.

Van zaterdag 1 tot en met zaterdag 8 juli hebben 82 kinderen in de leeftijd van 8 tot 17 jaar in diverse categorieën tegen elkaar gestreden. Met alleen een regenachtige eerste zaterdag en donderdagavond is het de hele week prachtig tennisweer geweest.

Op de finaledag kwamen uiteindelijk deze jongens en meisjes als sterkste uit de strijd: Isis van Dinter (ME 8-14 Groen) - Caroline Koopmans ((ME 8-14 Groen verl.ronde) - Faas Bos (JE 8-14 Groen) - Jelte Minke (JE 8-14 Groen verl.ronde) - (Alicia Harkes (ME 10-14) - Jerry Wang (JE 10-14) - Wouter Starreveld (JE 10-14 verl.ronde) Luna Westerholt (ME 12 JRT*) - Teun Visser (JE 12 JRT*) - Diederik Natté (JE 13-14 JRT*) - Pauline Rumphorst (ME 11-17). Tijdens de prijsuitreiking mochten niet alleen alle finalisten hun beker in ontvangst nemen, ook de prijswinnaars van de dagprijsvragen, weekprijsvraag en de loterij kregen een prijs uitgereikt.

Afbeelding