Afbeelding
Foto: pr.

'Licht weer terug in Warmundastraat'

Warmond n De aanblik van de Warmundastraat is begin juli veranderd. In de eerste week van de maand zijn meerdere bomen gesnoeid. Bewoonster Anneke van Diest laat aan de redactie weten blij te zijn met het resultaat. "Na langdurig en intensief e-mailcontact met gemeente Teylingen zijn eindelijk de hoge bomen gesnoeid. Wij hebben als bewoners het licht weer terug in ons huis."


Van Duijn nieuwe voorzitter Bassets

Sassenheim n Op de algemene ledenvergadering is Roland van Duijn unaniem gekozen tot voorzitter van rugbyclub The Bassets. Van Duijn neemt de voorzittershamer over van Dick van der Heiden, die na zes jaar voorzitter stopt.



Van Duijn (49) is een echte man van de club. Alle jeugdteams heeft hij als speler doorlopen. Ook heeft hij in alle seniorenteams gespeeld waarvan de meeste jaren in Bassets 1. Daar werd hij zelfs captain, waardoor zijn rol als voortrekker duidelijk naar voren kwam. Door een langslepende blessure moest hij noodgedwongen een punt achter zijn sportieve loopbaan als rugbyer zetten. Van Duijn vervulde als een echte clubman functies in tal van commissies binnen The Bassets. Van Duijn kijkt er naar uit om het voorzitterschap van een bloeiende en groeiende rugbyclub in de Bollenstreek op zich te nemen.


Street4You in Waterspeeltuin

Teylingen n Deze zomer organiseert Welzijnskwartier in Teylingen Street4You, een buurtfeest waarbij jong en oud mee kan doen. Deelname aan de activiteiten is gratis. Street4you is op woensdag 26 juli van 13.00 tot 17.00 uur bij de Waterspeeltuin in Voorhout, op donderdag 3 augustus van 13.00 tot 17.00 uur in Park Rusthoff in Sassenheim en op vrijdag 18 augustus van 13.00 tot 17.00 uur in Park Beukenrode in Voorhout.Voor meer informatie: richardgrimbergen@welzijnskwartier.nl of 06-10704075.