Sassenheim in Hellendoorn: de voetballers van Teylingen waren de eerste week van de zomervakantie op voetbalkamp. | Foto: pr.
Sassenheim in Hellendoorn: de voetballers van Teylingen waren de eerste week van de zomervakantie op voetbalkamp. | Foto: pr. Foto: pr.

Sport, lol en heel weinig slaap

Sassenheim n Jeugdleden van RKVV Teylingen waren vorige week niet alleen op het voetbalveld te vinden, maar ook in bossen en sloten. Deelnemers aan het jaarlijkse jeugdkamp van de Sassenheimse voetbalvereniging kijken terug op een succesvolle week in Hellendoorn. De 70 voetballertjes en 17 begeleiders verbleven in groepsaccommodatie De Bosrand, -inderdaad- aan de rand van het bos. Een goede locatie voor bosspelen, met als favoriet de survivaltocht. Daarnaast stond het kamp in het teken van sport, spel, veel lol en iets minder slaap. De vakantieweek werd afgesloten met een bezoek aan het avonturenpark in Hellendoorn. Op vrijdag kwam de groep moe maar voldaan terug in Sassenheim. Met wat minder slaapuren op de teller, maar wel vol met belevenissen en herinneringen aan een leuke eerste week van de zomervakantie.