De poldercross is hét modderfestijn van Warmond. Dit jaar is er voor de deelnemers een nieuw parcours. | Foto: pr.
De poldercross is hét modderfestijn van Warmond. Dit jaar is er voor de deelnemers een nieuw parcours. | Foto: pr. Foto: pr.

Nieuw parcours voor Poldercross

Warmond n De 24e editie van de Warmondse Poldercross op vrijdag 18 augustus gaat over een nieuw parcours. De start en finish zijn zoals altijd op de landijsbaan van de Warmondse IJsclub (WIJC) in de Veerpolder, maar op Koudenhoorn worden nieuwe sloten aangedaan. Al is het verschil niet al te groot. Ook zullen de lopers niet meer door de Dorpsstraat gaan maar na de brugoversteek van Koudenhoorn naar de Gemeentehaven meteen door de Leede een weg terug vinden naar het recreatie-eiland. Na de aankomst op de landijsbaan wacht voor de deelnemers de welverdiende warme douche. Het afsluitende feest is vanaf 20.15 uur. De toegang is gratis

Inschrijven voor de poldercross is woensdag 16 augustus van 19.00 tot 20.30 uur in het clubhuis van WIJC (Veerpolder). Deelname vanaf 10 jaar. Op vrijdag 18 augustus start de jeugd (10-13 jaar) om 18.15 uur en de deelnemers van 14 jaar en ouder starten om 19.00 uur.