Joost Verbaas is de nieuwe voorzitter van TOV Sassenheim. | Foto: pr.
Joost Verbaas is de nieuwe voorzitter van TOV Sassenheim. | Foto: pr. Foto:

Joost Verbaas nieuwe voorzitter TOV Sassenheim

Sassenheim n Joost Verbaas is per direct de nieuwe voorzitter van de afdeling Sassenheim van de Teylingen Ondernemers Vereniging (TOV).

Joost Verbaas volgt bij de TOV Jules de Vries op, die in het voorjaar afscheid nam. Verbaas (57) is sinds 1984 werkzaam als makelaar bij De Leeuw makelaardij en is vanaf 2012 verantwoordelijk voor de vestiging in Sassenheim. Hij is sinds 2002 lid van de TOV, waar hij eerst als lid en later als voorzitter actief was in de activiteitencommissie.

De nieuwe voorzitter woont al ruim twintig jaar in Sassenheim, maar is geboren en getogen aan de Buitenkaag. Verbaas: "Ik was voor scholen, sport en vrienden aangewezen op Sassenheim. Je zou dus kunnen zeggen dat het mijn tweede dorp is". Hij heeft zin in zijn nieuwe uitdaging. "Ten eerste is mijn vestiging gelegen in de winkelstraat van Sassenheim en dus ben ik betrokken bij het reilen en zeilen. Ten tweede ken ik inmiddels veel ondernemers die een winkel hebben en de contacten zijn altijd plezierig. Tot slot lijkt het mij een mooie uitdaging om in een tijd waar de ontwikkelingen zich in een rap tempo voordoen, deel uit te maken van een club die moet inspelen op deze ontwikkelingen."