Een workshop graffiti is een van de onderdelen van de tienerdag. | Foto: archief/ Adrie van Duijvenvoorde
Een workshop graffiti is een van de onderdelen van de tienerdag. | Foto: archief/ Adrie van Duijvenvoorde Foto: Adrie van Duijvenvoorde

Tienerdagen met workshop graffiti

Teylingen n Jongerenwerk Welzijnskwartier zorgt voor een vol programma in de herfstvakantie. Op dinsdag 17 oktober zijn er activiteiten voor jongeren tussen de 10 en 14 jaar in Ex-Voto in Voorhout. Op vrijdag 20 oktober is deze groep welkom in Fascinus in Sassenheim.

Beide dagen duurt het programma van 10.00 tot 18.00 uur. De eerste activiteit is een creatieve workshop met newspaper art. Daarna volgt een smaaktest. Deelnemers gaan meerdere kruiden, smaken, en eten proberen te herkennen met een blinddoek op. Van al dat proeven is het kleine stap naar de lunch. Die wordt beide dagen verzorgd door Welzijnskwartier.

Jujutsu

Na de lunch volgt er een workshop zelfverdediging, waarin deelnemers Wado Ryu Karate Jujutsu gaan leren. Een op Jujutsu gebaseerde Japanse karatestijl.

Wado Ryu is een hybride sport met karate en jujutsu elementen. Door de verfijnde en subtiele toepassing van kracht en structuur in de technieken is deze sport geschikt voor iedereen.

De afsluiter van de dag is een graffiti workshop, onder leiding van een ervaren graffiti artiest.

Deelname aan de tienerdag kost 15 euro, en dat is inclusief lunch. Aanmelden via richardgrimbergen@welzijnskwartier.nl. Voor meer informatie, neem contact op met jongerenwerker Richard Grimbergen via 06-10704075.