Aanvoerder Mick Snel met Stephan van Schie, directeur van de nieuwe hoofdsponsor Solar Compleet.| Foto: pr.
Aanvoerder Mick Snel met Stephan van Schie, directeur van de nieuwe hoofdsponsor Solar Compleet.| Foto: pr. Foto: pr.

TOP verliest opnieuw

Sassenheim n De tweede competitiewedstrijd speelde TOP direct tegen concurrent PKC. De bezoekers namen in de tweede helft afstand en wonnen.

TOP speelde met Thomas Tiggelman en Fenna Jagtman in de basis op de plekken van Daniel Harmzen en Jet Hendriks. Bij PKC bleef Suzanne Struik aan de kant. De wedstrijd ging gelijk op tot 9-9. Door twee goals van Richard Kunst staat PKC met rust 11-13 voor. In de tweede helft blijft het verschil twee doelpunten, maar tegen het einde van de wedstrijd lopen de bezoekers verder uit. Bij TOP komt Lara Boonstoppel nog in het veld. Zij kwam dit seizoen over van PKC. De wedstrijd eindigde in 18-23. TOP heeft in de veldcompetitie nog niet gewonnen. De eerste punten kan de ploeg uit Sassenheim op zaterdag 23 september pakken in Nijeveen tegen Dos'46.


Wintertennis bij Overbos

Warmond n Voor het vijfde jaar organiseert tennisvereniging Overbos in Warmond het wintertennis. De afgelopen jaren waren dankzij het grote aantal deelnemers een groot succes. Veel winterleden hebben zich inmiddels alweer aangemeld. Het seizoen start op 1 oktober en loop tot en met 31 maart 2018. De inschrijving kan via de website van TV Overbos.

Wintertennissers hebben tevens de mogelijkheid om mee te doen aan onderlinge competities en toernooien. Tennissers hoeven geen lid te zijn van de KNLTB om bij Overbos te overwinteren. TV Overbos beschikt over zeven pro bounce banen, die het hele jaar bespeelbaar zijn. Iedere gebruiken speler ontvangt voor deze periode een speciale tennispas.


Broers in finale LEF

Sassenheim n Johnny en Robert Spies hebben zich vorige week geplaatst voor de finale van de starterswedstrijd LEF op dinsdag 7 november in de Leidse Schouwburg. De Sassenheimse broers van het horlogemerk 1915 watches strijden daar om de titel Starter van het Jaar. De winnaar wint ook een prijzenpakket ter waarde van 17.000 euro.