De cheque voor de hadbalvereniging. Op de foto (v.l.n.r.): Anton Wijsman, Bert Pilaszek, Rob Kolster, Kristel Pilaszèk, Daan Hoogervorst en Frank Homan. | Foto: pr.
De cheque voor de hadbalvereniging. Op de foto (v.l.n.r.): Anton Wijsman, Bert Pilaszek, Rob Kolster, Kristel Pilaszèk, Daan Hoogervorst en Frank Homan. | Foto: pr. Foto:

Cheque Sportparkpop voor Foreholte

Voorhout n Handbalvereniging Foreholte kan dankzij de inkomsten van Sportparkpop weer een mooi bedrag voor de jeugdopleiding bijschrijven.

Sportparkpop is veertien jaar geleden bedacht als muzikaal evenement tijdens Koninginnedag in Voorhout. Het concept bestaat uit vrijwilligers van handbalvereniging Foreholte, die zich zowel bestuurlijk als op de dag zelf inzetten door een muzikaal evenement te organiseren. Hiermee wordt een geldbedrag bij elkaar verzameld ten gunste van de jeugdopleiding van Foreholte.

Bert Pilaszèk is een van de bedenkers van het evenement op sportpark de Elsgeest. Hij was tot deze zomer ook voorzitter van de stichting. Inmiddels heeft hij stokje overgedragen aan Frank Homan. Die kon vorige week de cheque van 7.500 euro overhandigen aan Foreholte-voorzitter Kees Kraakman.