Kleinkunstkenner Daan Bartels speelt samen met zanger Siebe Palmen en gitarist Rob Verbakel de voorstelling Wim Sonneveld 100 jaar. | Foto: pr.
Kleinkunstkenner Daan Bartels speelt samen met zanger Siebe Palmen en gitarist Rob Verbakel de voorstelling Wim Sonneveld 100 jaar. | Foto: pr. Foto: pr.

Sonneveld honderd jaar

Warmond n De geboortedag van Wim Sonneveld wordt op zaterdag 7 oktober in het hele dag gevierd. Ook theater Het Trefpunt staat in het teken van de conferencier, die al in 1974 overleed. Hij zou dit jaar honderd jaar zijn geworden en dat wordt door het hele land gevierd. Kleinkunstkenner Daan Bartels illustreert zijn vertelling met foto's en wordt muzikaal bijgestaan door zanger Siebe Palmen en gitarist Rob Verbakel. Samen brengen zij een ode aan die ene van de grote drie. Centraal staat het Amsterdam van toen en de klassieker Aan de Amsterdamse grachten zal dan ook zeker niet ontbreken. De voorstelling begint om 20.30 uur. De toegang bedraagt 15 euro. Kaarten kopen kan via www.theaterhettrefpunt.nl, aan de zaal of bij de VVV Warmond (Gemeentehaven 3).


Hockey in herfstvakantie

Voorhout n In de herfstvakantie, op vrijdag 20 oktober, is het Rabo Hockey Event voor alle leerlingen van de basisscholen in Teylingen bij MHC Voorhout. Voor de leerlingen van de groepen 1 tot en met 4 is er een clinic tussen 10.00 en 11.30 uur. Voor de leerlingen van de groepen 5 tot en met 8 zijn er wedstrijdjes. Dit evenement wordt georganiseerd door Stichting de Combibrug en MHC Voorhout. Inschrijven kan tot 13 oktober via www.combibrug.nl of via intekenlijsten op scholen.