De organisatie v.l.n.r. Saskia van Zanten,Sonja Verbeek, John van der Tol, Jeannette Dijkman en Anke van Elteren. Niet op de foto: Jacqueline de Groot. | Foto: pr.
De organisatie v.l.n.r. Saskia van Zanten,Sonja Verbeek, John van der Tol, Jeannette Dijkman en Anke van Elteren. Niet op de foto: Jacqueline de Groot. | Foto: pr. Foto: pr.

Modeshows in het centrum tijdens koopzondag Style & Shop

Sassenheim n Spektakel in Sassenheim, dat belooft de Style & Shop show op zondag 8 oktober. Op vier catwalks in het winkelcentrum showen modellen de nieuwste herfst- en wintertrends, en niet alleen op het gebied van mode. Daarna kunnen bezoekers meteen terecht in de vele winkels, want die zijn tijdens deze extra koopzondag van 12.00 tot 17.00 uur geopend.

De herfst is op 22 september begonnen en dat betekent dat in de kledingkast de zomerkleding langzaam ingeruild wordt voor de wintergarderobe. Luchtige jurkjes maken plaats voor stoere jeans, warme breisels en dikke jassen. Natuurlijk zitten er fijne kledingstukken tussen, die nog prima een winter mee gaan. Combineren van de huidige kleding met de nieuwste trends is een slimme manier om de garderobe herfst- en winterproof te maken. Style & Shop helpt daar graag een handje bij mee.

Complete winkelmiddag

Een complete winkelmiddag voor alle leeftijden, dat is wat de organisatie de bezoekers van het centrum in Sassenheim wil laten ervaren. Daar hoort gratis parkeren bij. De Style & Shop shows zijn een samenwerking tussen de winkeliers, het Citymanagement Teylingen, Promolooks, evenementenbureau Doortastend en Dansstudio Sonja! "We willen spektakel bieden," zegt citymanager John van der Tol. "Het is een gezamenlijk evenement, waarbij veel winkels open zijn. Ook winkeliers die soms wel eens een koopzondag overslaan, doen nu ook mee. En ik ben blij dat zowel de grote ketens als lokale winkeliers enthousiast reageren. Dat laat zien dat je gezamenlijk tot nog mooiere dingen kunt komen."

Beauty en bloemen

Inspiratie is op zondag volop te vinden in het winkelcentrum. Op de vier catwalks lopen modellen, gehuld in de nieuwste trends op het gebied van dames- en herenkleding. Daarbij showen ze ook de nieuwste producten van andere winkeliers, zoals horloges, bloemen en boeken. En hoe combineren al die nieuwe trends met de elegante laarsjes, stoere boots of comfortabele sneakers?

Er is ook genoeg aanbod op het gebied van beauty, huidverzorging, huishoudelijke items, lifestyle, brillen, interieur, vers, delicatessen, reizen, cadeaus en fotografie. Supermarkten en horeca zijn 's middags geopend. Ook de nieuwste kinderkleding is te zien bij de Style & Shop shows.

Tijdens de shows gaan de modellen de rode loper op met op de achtergrond de beats van een (mobiele)dj. De aan de show deelnemende winkeliers zijn herkenbaar aan de rode en gele ballonnen. Ook maken bezoekers kans op prijzen tijdens de gratis loterij. Dansstudio Sonja! verzorgt verschillende optredens. Het totaal maakt Style & Shop tot een complete winkelmiddag voor het hele gezin.