De crew van het EO tv-programma (van links naar rechts): presentator Henk van Steeg, regisseur Timon Moll, geluidsman Tom van Hattum en cameraman Nancho Martinez voor het Oude Koningshuys aan de Wilhelminalaan.  | Foto: pr.
De crew van het EO tv-programma (van links naar rechts): presentator Henk van Steeg, regisseur Timon Moll, geluidsman Tom van Hattum en cameraman Nancho Martinez voor het Oude Koningshuys aan de Wilhelminalaan. | Foto: pr. Foto: pr.

Geloof en een Hoop Liefde in Sassenheim

Sassenheim n De EO ging op vrijdag 20 oktober op zoek naar Geloof en een Hoop Liefde in Sassenheim. Tijdens de opnames voor het televisieprogramma werd presentator Henk van Steeg rondgeleid door de Sassenheimse journaliste Ingrid Langeveld. 's Morgens bezochten ze samen onder andere haar ouderlijk huis aan de Parklaan, de Pancratiuskerk, het Oude Gemeentehuis en het Oude Koningshuys. 's Middags ging Van Steeg in gesprek met Paul Vliem en zijn er opnames gemaakt in de Dorpskerk.

Voor Geloof en een Hoop Liefde bezoeken presentatoren Bert van Leeuwen, Hella van der Wijst, Mirjam Bouwman en Henk van Steeg elke dag afwisselend een andere plaats in Nederland om mooie verhalen in beeld te brengen.

De uitzending over Sassenheim is op woensdag 15 november om 17.50 uur op NPO2.