Workshops over online marketing

Teylingen n Business Women Teylingen houdt op dinsdag 21 november een gratis bijeenkomst voor vrouwelijke ondernemers uit Teylingen met als thema 'Hoe bereik ik het beste resultaat via Online Marketing'. Tussen 15.00 en 18.00 uur zijn er lezingen en workshops bij Dekker Warmond. Aanmelden via businesswomenteylingen@gmail.com.

Business Women Entrepreneurs Teylingen (BWET) heeft als doel te verbinden, ondersteunen, opleiden en economische groei stimuleren op een duurzame verantwoorde wijze voor de vrouwelijke ondernemers in Teylingen. Dit doet zij door ieder kwartaal bijeenkomsten en workshops te organiseren.


Jongerendienst

Sassenheim n Geert Mollema spreekt op zondag 29 oktober in de Havenkerk in een jongerendienst. De 26-jarige Mollema staat bekend om het feit dat hij Bijbels sterk onderbouwd Gods woord weet te brengen op een manier die gelinkt is aan het dagelijks leven. Thema van de bijeenkomst is 'Leven met Jezus'. Hoe kun je als jongere in deze tijd daadwerkelijk leven met Jezus? De bijeenkomst begint om 10.00 uur en is in de Havenkerk (Bijweglaan 4 – ingang Kerklaan).


Herinnerings- groep bij Het Uitvaarthuys

regio n Wanneer je iemand waarvan je veel hield, verloren hebt, volgt er een periode van rouw. Het kan heel troostend zijn om ervaringen en gevoelens rondom rouwen te delen in ontmoeting en gesprek en elkaar zo weer wat op weg te helpen.

Daarom start Het Uitvaarthuys Noordwijkerhout op maandag 6 november van 14.30 tot 16.30 een herinneringsgroep voor mensen die hun partner verloren hebben. Daarna om de week, in totaal 6 samenkomsten. Hier zijn geen kosten aan verbonden, ook niet als de uitvaart door een collega-uitvaartonderneming is verzorgd. Na aanmelding volgt een gesprek om met elkaar kennis te maken en verdere vragen te stellen. Belangstellenden kunnen zich aanmelden bij Nel van Doorn telefoon: 06-37601374 of bij Het Uitvaarthuys 0252-376942 of 06-16279821. Het Uitvaarthuys is gevestigd aan de Dorpsstraat 31 in Noordwijkerhout.