'Me Before You'

Sassenheim n ´Me Before You´, de verfilming van het succesvolle boek ´Voor Jou´ van Jojo Moyes, draait op donderdag 2 november om 20.15 in Theater 't Onderdak. In het romantisch drama raakt William Traynor (Sam Claflin) verlamd als gevolg van een verkeersongeluk. Zijn wens is om zijn leven te beëindigen. Louisa Clark (Emilia Clarke), een jonge vrouw afkomstig uit een eenvoudig arbeidersgezin, wordt in dienst genomen om hem te verzorgen. Tussen hen ontstaat een bijzondere band. Toegang vanaf 12 jaar. Kaarten à 5 euro zijn verkrijgbaar vanaf 30 minuten voor aanvang in het theater.


Pater Moeskroen in 't Onderdak

Sassenheim n Pater Moeskroen staat op vrijdag 24 november om 20.15 uur in theater 't Onderdak (J.P. Gouverneurlaan 40a) met de voorstelling 'Live! Stoelen aan de kant'.

Aanstekelijke folk, knallende feestnummers en meeslepende ballades. De Paters vonden voor de try-outs van nieuwe theatershows menigmaal de weg naar 't Onderdak. Maar deze keer is alles anders. Deze keer gooien ze het over een heel andere boeg! Stoelen aan de kant en dansschoenen geboend! De heren van Moeskroen komen de zaal veranderen in een dampende feestzaal. Deze avond is de zaal ingericht met uitsluitend statafels, stoelen zijn dus niet beschikbaar. Tijdens de voorstelling is de bar in de foyer geopend, zodat er gelegenheid is tussendoor een drankje te halen.

Kaarten kosten 22,50 euro en zijn verkrijgbaar via www.hetonderdak.nl. Verkoop aan de zaal, op de dag van voorstelling vanaf 45 minuten voor aanvang.


Workshops                 in de Jojo

Sassenheim n De komende tijd staan er in het kader van 'Ontmoeten door doen' weer een aantal workshops op het programma in de koffiecorner van de JoJo (Hortusplein 14).

Workshop voederbord maken voor vogels is op dinsdagen 7 en 14 november, kosten 6, euro per keer. Workshop lampenbol maken van touw met gastdocent Yannis is op vrijdag 10 november. Deelname kost 12 euro. Workshops sfeerverlichting in een koek/snoepblik zijn op vrijdag 17 en dinsdag 21 november, kosten bedragen 3,50 euro per keer. De workshops kersthangers maken zijn op vrijdag 24 en dinsdag 28 november en de vrijdagen 1 en 8 december. De kosten bedragen 1 euro per keer.

Alle workshops worden gegeven van 14.00 tot 16.00 uur. De kosten zijn inclusief materiaal en kopje koffie of thee. Voor meer informatie, neem contact op met Wendy Palm (0646648715).