Ronald Snijders van dichtbij in 'Welke Show?'

Sassenheim n Ronald Snijders was in zijn vorige onemanshow een dolgedraaide tv-quizmaster, een absurdist. In het nieuwe programma 'Welke show?', op zaterdag 25 november in theater 't Onderdak (J.P. Gouverneurlaan 40a), ziet het publiek de echte Snijders van dichtbij.

Boeiende anekdotes, nieuwe woorden, liedjes met bigband en verrassende invallen. In zijn laatste voorstelling liet Snijders het publiek geloven dat ze naar een grote televisieshow keken. Tijdens de voorstelling werd evenwel duidelijk dat hier geen showmaster bezig was, maar iemand die in zijn eigen jeugddroom leefde. Na deze 'wannabe show' ontstond het verlangen een échte onemanshow te maken. En, met begeleiding door een bigband, liedjes te kunnen zingen. Dé koning van de onemanshow is onbetwist Toon Hermans. Zijn voorstellingen vormden een inspiratiebron bij het maken van 'Welke show?'.


Kaarten kosten 20 euro en zijn vanaf twee weken voor elke voorstelling, indien de voorstelling niet is uitverkocht, verkrijgbaar bij Primera Sassenheim, of via www.hetonderdak.nl, en op de dag van de voorstelling 45 minuten voor aanvang.


Vroege Kerstmis in kringloopwinkel Op Dreef

Sassenheim n De verkoop van kerstartikelen in Kringloopwinkel Op Dreef start op zaterdag 4 november om 10.00 uur.

Ruim 300 bananendozen vol kerstspullen zijn verdeeld over de verschillende afdeling van de kringloop, gevestigd aan de Kagerdreef 90. Op Dreef heeft een reputatie hoog te houden op het gebied van kerstspullen en ieder jaar is er veel winkelend publiek dat speciaal voor de kerstverkoop naar de winkel komt.

Op de afdeling Curiosa liggen oude en antieke kerststallen en kerstballen, kerstbeelden, kristallen glazen, feestelijke serviezen, en kandelaars in alle soorten en maten van onder andere zilver, koper en glas. Kerstfilms en -muziek zijn te vinden in de Muziekdoos. Op de afdeling Huishoud is het een en al kerst met ook veel meer kunstkerstbomen en verder een groot aanbod kerstverlichting, kerststallen, honderden kerstballen in alle kleuren. Ook te koop zijn kerstkransen en slingers, kaarsen, kandelaars, glazen kerstserviezen, bekers, kerstbeelden, kerstgroepen, kerstblikken en kersttafelkleden.

De gehele opbrengst van de verkoop gaat naar goede doelen en projecten. Kringloopwinkel Op Dreef is elke zaterdag geopend van 10.00 tot 16.00 uur en elke woensdag van 13.30 tot 16.30 uur.